DEAS

DEAS flytter til nyt moderne domicil

Del

Ejendomsforvalteren og rådgiveren DEAS overtager efter sommeren et nyopført og moderne domicil i den attraktive bydel Grønttorvet i Valby.

DEAS' nye domicil
DEAS' nye domicil Nrep/Woods Office

Siden DEAS flyttede i sine nuværende kontorer på Frederiksberg for mere end ti år siden, har både DEAS, hele ejendomsbranchen og arbejdsmønstrene udviklet sig markant.

Det stiller krav til, at et domicil skal afspejle den udvikling, og derfor overtager DEAS i 2024 en nyopført og moderne ejendom, der opføres og udvikles af Nrep. 

”Vores nye domicil viser mulighederne for moderne ejendomme og kontormiljøer. Vi arbejder hver dag på at optimere og udvikle ejendomme på vegne af vores investorer, og derfor er det helt essentielt, at DEAS’ egne rammer byder på moderne ejendomsløsninger og teknologi,” siger Rikke Lykke, CEO, DEAS. 

Ejendommen forventes DGNB-guldcertificeret og er placeret i Valby i den attraktive bydel Grønttorvet - blot få hundrede meter fra Københavns nye store station ‘København Syd’. Foruden at huse DEAS’ medarbejdere i København vil det nye domicil fungere som et levende showroom på de nyeste løsninger og services inden for bl.a. PropTech og Space Planning. 

”Det er vores ambition, at de nye rammer skal være en kilde til konstant inspiration for ikke blot vores medarbejdere, men også vores investorer der besøger DEAS. De vil nu blive mødt af moderne kontorløsninger hos os, der bl.a. omfavner den fleksibilitet, der kan være værdifuld i en omskiftelig hverdag for mange medarbejdere på et kontor,” siger Rikke Lykke, CEO, DEAS. 

De moderne fysiske rammer 

Ejendommens arkitektur vil bære præg af et mere råt udtryk. Store vinduespartier på ejendommen sikrer et naturligt lysfald i bygningens store kontorlandskaber. 

”Vi får nu helt nye rammer, hvor vi kan understøtte og præsentere fremtidens DEAS og arbejdskultur. Vores ambition er at skabe et arbejdsmiljø, der skal inspirere vores medarbejdere og besøgende til at udvikle og innovere morgendagens ejendomsløsninger,” siger Mie Møller, Lead Architect, DEAS. 

Indretningen af husets kontormiljøer kommer til at afspejle en moderne arbejdsplads med en fleksibel arbejdskultur, hvor hjemmearbejdsdage er blevet en fast del af arbejdsugen, mens dagene på kontoret handler om samarbejde og være del af en fælles kultur. Det betyder, at kvadratmeterne i kontorlandskabet udnyttes med fokus på fællesskab og innovation, men samtidig byder på flere stillerum med plads til fokus. 

”I indretningen omfavner vi den hybride arbejdsplads, hvor vi etablerer varierende zoner på kontorerne, der skal kunne bruges forskelligt alt afhængig af arbejdsdagen. Vi fokuserer også på at udnytte kvadratmeterne på fællesarealerne, der skal kunne aktiveres og bruges hele dagen. Vores bistro skal f.eks. ikke bare være et sted at spise, men indbyde til ophold i løbet af hele arbejdsdagen,” siger Mie Møller, Lead Architect, DEAS. 

DEAS lejer ejendommens totale 9,300 kvm og indretter egne kontorer på ejendommens 2 og 3 sal, mens 1 salen og dele af stuetagen fremlejes eksternt.

Fakta 

  • Størrelse: 9,300 kvm.

  • Adresse: Bellidavej, 20, Valby 

  • Forventet indflytning: September 2024 

  • Opført: 2024 

  • Udvikler: NREP

  • Certificering: DGNB-guld 
     

Kontakter

Billeder

Rikke Lykke, CEO, DEAS
Rikke Lykke, CEO, DEAS
Download
Mie Møller
Mie Møller
Download
Udeareal tag
Udeareal tag
Download
Udeareal tag
Udeareal tag
Download
Indretning
Indretning
Download
Indretning
Indretning
Download
Indretning
Indretning
Download
DEAS' nye domicil
DEAS' nye domicil
Download

Om DEAS

DEAS (DEAS Holding A/S) er en nordisk end-to-end strategisk samarbejdspartner, der dækker hele værdikæden i ejendomsbranchen. 

DEAS er samarbejdspartner og rådgiver for nationale og internationale investorer i Norden samt andre stakeholders under to separate brands: DEAS Asset Management A/S og DEAS A/S, som begge er helejede selskaber i DEAS Group. 

Med basis i de tre fokusområder, ’Stakeholder Management’, ’Social Impact’ og ’Innovation’, leverer et dedikeret team af 1.000 ejendomsspecialister med dyb indsigt i de lokale markeder rådgivning og alle typer af services inden for fast ejendom, så som transaktionsrådgivning og asset management samt udvikling, byggeteknisk rådgivning med projektledelse og bygherre-, energi-, klima- og bæredygtighedsrådgivning samt offentlig-privat partnerskaber (OPP). 

DEAS er til stede i otte nordiske byer med en samlet portefølje under forvaltning på over 2.600 ejendomme med et samlet areal på 13 mio. m2 og mere end 39 mia. EUR i forvaltet ejendomsværdi (AUM). DEAS Group ejes af den førende europæiske kapitalfond Montagu Private Equity. 

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye