Danske Spil A/S

Kongekupon: Sjællænder snupper førstepræmien i Lotto

Del

Der er sikkert kronede dage i et hjem i Vestsjælland efter lørdag aftens trækning i Lotto, hvor en heldig vinder løb med hele 8 millioner kroner. Derudover blev der trukket yderligere to millionærvindere – en fra Nordjylland og en Sønderjylland. 

En heldig vestsjællænder, som har købt sin kupon på mobilen, vandt lørdag aften 8 millioner kroner i Lotto. Vi tager den lige en gang mere for Prins Knud – 8.000.000 skattefrie kroner. Mon ikke der bliver holdt et ordentligt bal i vintermørket på en sjappet søndag?

Også kronede dage i Jylland
Udover den ordinære trækning bliver der i Millionærhancen hver lørdag også trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede Lotto rækker.

Her gik de fyrstelige gevinster begge til Jylland:

  • Den ene, heldige millionvinder har spillet med via sit abonnement, og kommer fra Nordjylland
  • Den anden millionvinder har trodset sne og slud og købt sin kupon hos SuperBrugsen i Rødekro

”Stort tillykke til alle ugens heldige vindere fra os i Danske Spil. Det er fantastisk hver gang, nogen vinder i vores lotterier. Vores rådgivere sidder klar til at tage hånd om de danskere, som vinder større gevinster, så vi er sikre på, at overgangen til en tilværelse som millionær, måske mangemillionær, går så gnidningsfrit som muligt,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ser frem til at høre fra dem.

Lotto tal d. 20. januar
8, 15, 18, 27, 31, 32, 33

Tillægstal
28

Om Lotto
Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.

Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.

Om Millionærchancen
Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye