Fonden for Entreprenørskab

Iværksætterpris uddeles til Fonden for Entreprenørskabs nytårskur

Del

Fonden for Entreprenørskab holder nytårskur, hvor to gange 100.000 kr. bliver uddelt til unge, håbefulde iværksættere.

Legatuddelingen i 2023
Legatuddelingen i 2023

Fonden for Entreprenørskab inviterer til Nytårskur, hvor der blandt andet bliver uddelt to legater á 100.000 kr.

Det foregår fredag den 26. januar fra kl. 13 - 16 i Børsen. Uddelingen af legaterne finder sted fra kl. 15:45.

Der vil blive uddelt et Youth Startup Investment Potential legat (YSIP) til to forskellige spirende virksomheder. Den ene er en lovende life science virksomhed, og den anden er en lovende demokratisk virksomhed.

Billeder og interviews med modtagere vil være muligt.

Akkreditering er påkrævet til trine@ffefonden.dk senest den 25. januar.

Om Fonden for Entreprenørskab

Entreprenørskab skal være for alle, for det giver børn og unge evner til at skabe, forandre og gøre en forskel i verden. Det er Fonden for Entreprenørskabs vision, og det vi er drevet af i vores arbejde på skoler og uddannelser.

Det gør Fonden ved at hjælpe skoler og uddannelser med at fremme entreprenante og innovative evner hos elever og studerende. Målet er, at entreprenørskab skal være en naturlig del af undervisningen på alle uddannelsesniveauer i Danmark.

Helt konkret arbejder Fonden for at sikre, at alle elever og studerende færdiggør skole og uddannelse med evner til at tænke nyt, se muligheder og omsætte ideer til værdi som både talentfulde iværksættere og værdifulde medarbejdere til gavn for Danmark. Vi kalder det entreprenant dannelse.

Fonden for Entreprenørskab er desuden det centrale nationale videncenter og omdrejningspunkt for udvikling af entreprenørskab i undervisningen på alle uddannelsesniveauer i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Fonden for Entreprenørskab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fonden for Entreprenørskab

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye