Filadelfia

Kapacitet går på pension

Del

Administrerende direktør Jens-Otto Skovgaard Jeppesen for Filadelfia går på pension, når der er fundet en afløser. 

Foto af Epilepsihospitalets administrerende direktør Jens-Otto Skovgaard Jeppesen
Epilepsihospitalets administrerende direktør Jens-Otto Skovgaard Jeppesen går på pension

Det er en kapacitet og en markant profil, som stopper som administrerende direktør for Filadelfia. Efter 12 år har Jens-Otto Skovgaard Jeppesen meddelt bestyrelsen, at han ønsker at gå på pension, når der er fundet en afløser. 

  • Administrerende direktør Jens-Otto Skovgaard Jeppesen har med hjertet gjort en kæmpe indsats for Filadelfia. Han har på mange måder medvirket til modernisering og fornyelse, hvor også forskning har fået en central plads til at udvikle Filadelfias indsats for mennesker med  epilepsi og hjerneskader, siger formand for bestyrelsen, Leif Vestergaard Pedersen.

Jens-Otto Skovgaard Jeppesen begyndte som administrerende direktør i 2011, da Filadelfia var i økonomisk krise og lukningstruet. Den kurs fik han rettet op på med sans for samarbejde og gennemsigtighed. Med sine evner til at analysere, skabe ovrblik og holde fast i strategisk ledelse, blev Epilepsihospitalet moderniseret og effektiviseret til gavn for både patienter og samarbejdspartnere.

  • Der er grund til at takke Jens-Otto Skovgaard Jeppesen for at have ledet hele organisationen gennem en vanskelig tid efter kommunalreformen, hvor grundlaget for Filadelfia var usikkert, fastslår Leif Vestergaard Pedersen.

Jens-Otto Skovgaard Jeppesen har udviklet samarbejdet med stat, regioner og kommuner. Han har også håndteret Filadelfias sociale område med døgn- og dagtilbud til borgere med epilepsi og erhvervet hjerneskade. Den tætte tilknytning til Epilepsihospitalet sikrer borgerne tryghed og udvikling.

  • Bestyrelsen vil gerne takke administrerende direktør Jens-Otto Skovgaard Jeppesen, for hans store indsats, og for at give bestyrelsen god mulighed for at finde den afløser, der skal gennemføre og videreføre nye visionære ambitioner for et moderne Filadelfia, siger Leif Vestergaard Pedersen.

Jens-Otto Skovgaard Jeppesen er cand.rer.soc. og tidligere adm. direktør på Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus, vicedirektør i Region Syddanmark, medlem af Fyns Amts direktør, vicedirektør, Fyns Amt, kontorchef Odense Kommune og forskning i sundhedsøkonomi, Odense Universitet. Han er medlem af udvalg og bestyrelser indenfor sygehusområdet, offentlig-privat udvikling og innovation.

Bestyrelsen har igangsat arbejdet med at rekruttere en ny administrerende direktør, som forventes at kunne tiltræde til sommer. Kontakter

Jens-Otto Skovgaard JeppesenAdministrerende direktør

Tlf:24945612

Leif Vestergaard PedersenBestyrelsesformand

Tlf:21242316

Om Filadelfia

55.000 mennesker har epilepsi og over 120.000 mennesker lever med en erhvervet hjerneskade i Danmark. Filadelfia er det nationalt førende højt specialiserede epilepsihospital og specialiserede rehabiliteringscenter for menneske med erhvervet hjerneskade.

Følg pressemeddelelser fra Filadelfia

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Filadelfia

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye