Danske Spil A/S

Gik rundt med kupon til over to millioner kroner i lommen i tre måneder

Del

En kvinde fra Aalborg Kommune gik i månedsvis rundt og var millionær uden at vide det. Hun havde ikke lige fået taget sig sammen til at tjekke sine Lotto og Eurojackpot kuponer for gevinster.

Man kender det godt: Det haster ikke, jeg når det i morgen. Eller i overmorgen…

Sådan gik en kvinde fra Aalborg Kommune rundt i månedsvis med en bunke kuponer fra både Lotto og Eurojackpot i pungen, som hun lige skulle have tjekket nede i kiosken. Ved lejlighed.

”Jeg er den type, der køber en Lotto eller Eurojackpot en gang imellem. Og så tager jeg ned i kiosken og afleverer dem, når der er nogle stykker. Denne gang var der vist syv kuponer, som jeg ikke havde fået tjekket,” fortæller kvinden, som blev rimeligt positivt overrasket, da hun endelig kom ned i kiosken.

Af de syv kuponer var der både gevinst på den første og den sidste. Den første kupon var 70 kroner værd, hvortil kvinden glad svarede:

”Nå, det var da dejligt!”

Men den sidste kupon viste sig at være en hel del mere værd. I kiosken fik hun at vide, at gevinsten var større end hun kunne få udbetalt, så hun skulle ringe til Danske Spil. Da hun gjorde det, fik hun næsten et chok. Det viste sig, at den kupon, hun havde haft liggende foldet sammen i pungen i lommen i hele tre måneder, var ikke mindre end 2.263.393 skattefri kroner værd.

”Da jeg fandt ud af det... Jamen, det er jo fuldstændigt vanvittigt. Tænk, at jeg har gået med den kupon i pungen i så lang tid!" udbryder hun.

Kvinden har voksne børn, og i første omgang bliver det ikke mindst dem, som skal nyde godt af gevinsten, og derfor blev de selvfølgelig også glade, da kvinden ringede for at overbringe den glade nyhed.

Det var første gang nogensinde, at kvinden havde ringet til sin datters arbejde, så datteren vidste med det samme, at der måtte være store nyheder undervejs.

”Skal jeg være storesøster?” udbrød hun som det allerførste, da hun kom til telefonen.

”Nej, det skal du ikke! Jeg er over 60 år gammel! Men din mor er gået hen og er blevet millionær!” fortæller kvinden, som med et grin tilføjer, at selv om hun egentlig ville holde nyheden hemmelig, så gik der ikke længe før alle datterens kollegaer vidste det: Datteren råbte nemlig straks ud i rummet: ’MIN MOR ER BLEVET MILLIONÆR!’

Og det er nu ikke så ringe endda, synes den heldige kvinde, som regner med, at en stor del af gevinsten skal gå til de børn, hun har i forvejen.

Om Eurojackpot

Eurojackpot er lotteriet med de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye