Omron Industrial Automation Europe

Oplev morgendagens automationsteknologier på stor skala i Malmö den 25/1

Del

Den står på stor-skala livedemoer og en forsmag på morgendagens automationsløsninger, når Omrons stort anlagte Flexible Manufacturing Roadshow lægger vejen forbi Malmö i næste uge. Alle er velkomne på torsdag den 25/1.

Billede taget under Omron roadshow 2022
Billede taget under Omron roadshow 2022

OMRONs Flexible Manufacturing Roadshow er Omrons omrejsende automationskaravane, som præsenterer morgendagens fleksible produktionsløsninger – vel at mærke på en skala, som sjældent opleves uden for fabrikkens fire vægge.

Roadshowet er i øjeblikket på tour i hele Europa og rammer Malmö i næste uge. Her vil Omron gerne give branchefolk mulighed for at opleve innovative automationsløsninger, der redefinerer, hvordan man kan tænke fleksibel, effektiv og bæredygtig produktion ind i fremtidens fabrik.

Hovedparten af eventet er lukkede arrangementer, men torsdag den 25/1 kl. 14-17 har alle interesserede mulighed for at være med.

Store livedemoer
Omrons Flexible Manufacturing Road Show tilbyder unikke og imponerende storskala-demonstrationer af mobil og kollaborativ robotteknologi, som normalt ikke er tilgængelige uden for en fabriks fire vægge, herunder:

  • Banebrydende løsninger såsom OMRONs Mobile Manipulator (MoMa), HD-1500 mobilrobot og en kollaborativ palleteringscelle.

  • Komplette løsninger til håndtering af moderne produktionsudfordringer, herunder fleksibel palletering, autonom materialetransport og kasse-til-palle-transport.

  • Introduktion til de nyeste flådestyringsfunktioner, interaktivt IoT-dashboard og indbyggede serialiserings- og sporbarhedssystemer.

  • De nyeste 5G-teknologier inden for fabriksautomation og sporbarhed.


Ovenstående løsninger ses sjældent live i Norden. OMRONs Flexible Manufacturing Roadshow var en stor succes i 2022, og i år afholdes der et fælles svensk-dansk event med deltagelse af branchefolk og eksperter fra hele Skandinavien.

Roadshowet finder sted på Luftkastellet i Malmö, og det er altså fra kl. 14-17.

Tilmelding bedes ske til Pia Kolster på mail pia.kolster@omron.com

Kontakter

Anders Jessen, Regional Marketing Manager, Nordics: anders.jessen@omron.com / +45 20 48 28 62

Følg pressemeddelelser fra Omron Industrial Automation Europe

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Omron Industrial Automation Europe

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye