Emirates

Flyv med Emirates og spar penge på oplevelser og ophold i Dubai denne vinter

Del

Besøg Dubai i 8 timer eller mere og få gratis adgangsbilletter til Museum of the Future og Atlantis Aquaventure. 

Emirates har udrullet et nyt tilbud til rejsende, der planlægger at besøge Dubai denne vinter. Resten af januar 2024 kan alle, der har købt flyrejse med Emirates til Dubai eller tilføjer en mellemlanding i Dubai på 8 timer eller mere, benytte sig af gratis billetter til to af Dubais største attraktioner – Museum of the Future og Atlantis Aquaventure.

Museum of the Future er den seneste tilføjelse til Dubais skyline - en unik oplevelse, hvor man som besøgende bliver katapulteret 50 år ud i fremtiden og oplever et bud på morgendagens verden, som vil blæse de fleste bagover. Den gratis billet til Atlantis Aquaventure giver til gengæld mulighed for at køle af på vandrutsjebaner og masser af andre forlystelser i verdens største vandland.

Dette særlige tilbud er gyldigt på billetter købt senest 1. februar 2024, med afrejse t.o.m. 31. marts 2024. Tilbuddet er gældebde på alle klasser (Economy, Premium Economy og Business Class) og reservationen skal foretages via emirates.com eller via rejsebureau. De gratis billetter skal indløses minimum 96 timer før afrejse fra København.

Læs mere om tilbuddet

null
null

My Emirates Pass: Gem dit boardingkort, når du rejser med Emirates, og opnå hundreder af gode tilbud i Dubai og resten af UAE takket være My Emirates Pass. Tilbuddet er gældende indtil 31. marts 2024, og man skal blot vise sit Emirates boardingkort på deltagende restauranter, spaer, forlystelser og mere for at få adgang til eksklusive tilbud og rabatter.www.emirates.com/myemiratespass.

Emirates Skywards Partnere: Der er mange gode grunde til at benytte sig af Emirates' loyalitetsprogram. Man optjener fx Skywards Miles på shopping hos en række butikker i UAE med Skywards Everyday-appen. Brug Miles på flyvninger og opgraderinger eller få billetter til koncerter og sportsbegivenheder gennem Skywards Exclusives. https://www.emirates.com/english/skywards/.

null

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Emirates

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Emirates

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye