TV 2 Danmark

’EchoPrisen’ er tilbage - Her er de nominerede til årets priser

Del

Når TV 2 Echo 8. februar igen afholder EchoPrisen, er det for at hylde alt det og alle dem, der er brudt gennem lydmuren, har gjort en forskel og samlet os i 2023.

8. februar slår TV 2 Echo igen dørene op for fest, hvor alt det og alle dem, der har betydet noget særligt for os i mediebilledet i 2023 skal hyldes.

- Vi glæder os til endnu engang at invitere til fest, hvor vi sammen skal fejre og hylde de vigtigste og mest betydningsfulde inden for musik, lyd, sociale medier, tv og fiktion, når vi uddeler ’EchoPrisen’. Værterne er fundet, vi er i fuld gang med at skabe rammerne for festen, men omdrejningspunktet er jo dem, vi gerne vil hylde – de nominerede, og jeg håber, at så mange som muligt vil gå ind og stemme på, hvad der netop har betydet noget for dem i 2023, fortæller TV 2-redaktør Peter Toldberg Gamborg.   

Folket afgør, hvem de vil være med til at hylde

Alle kan være med til at afgøre, hvem der skal hyldes, og det er dermed folket og ikke kun branchen eller anmeldere, der bestemmer, hvem der med ’EchoPrisen’ skal takkes for at have leveret noget helt særligt i 2023.

Til ’EchoPrisen’ uddeles otte priser i kategorierne ’Alt det vi ser’, ’Alt det vi hører’ og ’Alt det vi deler’. Man kan stemme på sin personlige favoritter her: echoprisen.dk

Blandt de nominerede i kategorien ’Alt det vi hører’ til de tre priser ’Årets hit’, ’Årets lyd’ og ’Årets musiker’ er blandt andre Pil, Lamin, Ukendt Kunstner samt podcastene ’Mellem Projekter’, ’Hvem er…’ og ’Banderelateret’.

I kategorien ’Alt det vi ser’ uddeles der også tre priser: ’Årets tv-program’, ’Årets skuespiller’ og ’Årets fiktion’, ligesom også ’Årets forbillede’ og ’Årets klip’ skal uddeles i kategorien ’Alt det vi deler’.

’EchoPrisen’ kan ses på TV 2 Echo og TV 2 Play søndag 11. februar, men for dem der gerne vil være en del af den fysiske fest, når ’Echoprisen’ optages 8. februar i Østerbrohuset i København, er der mulighed for at sikre sig billetter.

 

 

Nøgleord

Kontakter

Charlotte Amtrup KjærPR-konsulent

TV 2 Play og events

camk@tv2.dk

Billeder

TV 2 Danmark er en medievirksomhed med store digitale ambitioner og en mangeårig stærk position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere via TV 2 Play, tv2.dk og alle vores kanaler kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og vi driver public servicevirksomhed på kommercielle vilkår. På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. Vi bor på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København.

Følg pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

TV 2 går 'all in' på OL i Paris 202431.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Efter EM i fodbold og Tour de France bliver det tid til kronen på værket - verdens største sportsevent - de olympiske lege 2024. De finder sted i Paris fra 26. juli til 11. august. TV 2 dækker OL massivt og går all in på TV 2 Play, TV 2, TV 2 Sport og TV 2 Sport X samt på tv2.dk og på TV 2s digitale platforme. Camilla Martin, Stine Bjerre Mortensen og Morten Ankerdal er klar i studiet ved Eiffeltårnet i 'Byernes by', der bliver fast holdepunkt under transmissionerne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye