Link Concept ApS

Africa Tours har det hele

Del

Hvis du ikke går med en – måske lillebitte – drøm om at opleve Afrika med dets savanner, tropiske skove og betagende dyreliv, har du sandsynligvis aldrig set naturprogrammer fra det smukke Afrika.

Foto Pexels
Foto Pexels

Du har måske skubbet drømmen om spændende safari oplevelser på den afrikanske savanne til side, fordi den forekommer dig urealistisk. Men det behøver den ikke at være.

Africa Tours gør drømmen til virkelighed

Med Africa Tours kan du komme på spændende safarirejser til det østlige og sydlige Afrika. Firmaet tilbyder en bred vifte af safari oplevelser på bl.a. Kenyas savanner, i Namibias ørken og ved det Indiske Ocean.

Du kan campere i savannen blandt de vilde dyr, og du kan tilbringe en luksuriøs uge i Karen Blixen Camp. Du kan opleve bjerggorillaer i Uganda og svømme med delfiner i havet omkring Zanzibar, du kan bestige Kilimanjaro – og meget. meget mere.

Africa Tours tilbyder mange veltilrettelagte grupperejser med dansk eller i nogle tilfælde engelske rejseleder. Men det allerbedste er måske, at de mange Afrika oplevelser i Africa Tours' katalog kan tilpasses og kombineres til en skræddersyet safarirejse, der svarer til netop dine drømme.

Du kan selv vælge din safarirejses varighed og afrejsedato (for manges vedkommende hver dag året rundt). Eksempelvis en uge i Kenya eller Tanzanias savanneområder, videre til Namibias ørken og rundet af med nogle dages afslappende badeferie ved det Indiske Ocean.

Eller en af Africa Tours' togrejser, som viser dig Afrika i et andet perspektiv, end når du flyver eller kører i trucks gennem savannen, måske efterfulgt af nogle dages storbyferie i Cape Town.

Gorillaer, chimpanser og "the Big Five"

Blandt grupperejserne kan nævnes safarirejser med et særligt zoologisk fokus: du kan opleve bjerggorillaer og chimpanser i Uganda på "Uganda perler på stribe", "Det bedste af Uganda" og "Ugandas højdepunkter".

Der er også rejser specielt tilrettelagt til at give dig særlig gode chancer for at møde "The Big Five" blandt Afrikas dyr (løve, leopard, elefant, næsehorn og bøffel) eksempelvis "Tanzania Big 5 Safari" og Big Five safarirejser i mange andre syd- og østafrikanske lande. Og "Big Cat Safari" fokuserer på løver, leoparder og geparder, men du kan næppe undgå at møde giraffer, elefanter og mange andre legendariske afrikanske dyr.

Links

Om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

En omfattende guide til byggebranchen: Fagområder, uddannelse og priser24.6.2024 14:26:54 CEST | Pressemeddelelse

Byggebranchen er en hjørnesten i enhver økonomi og spiller en afgørende rolle i udviklingen af vores samfund. Fra konstruktionen af boliger og kontorbygninger til udviklingen af infrastruktur som veje og broer, er byggebranchen ansvarlig for at forme vores fysiske omgivelser. Denne artikel har til formål at give et omfattende overblik over byggebranchen, herunder de forskellige fagområder, uddannelsesmuligheder, og de processer der ligger bag et byggeprojekt. Desuden vil vi se nærmere på prisaspekter og vigtigheden af at indhente tilbud fra flere firmaer for at sikre det bedste resultat. Byggebranchens historie Byggebranchen har en lang og rig historie, der strækker sig tusinder af år tilbage. Fra de første primitive hytter bygget af sten og træ til de imponerende pyramider i Egypten og de majestætiske katedraler i middelalderen, har mennesket altid stræbt efter at skabe strukturer, der både tjener praktiske og æstetiske formål. I moderne tid har teknologiske fremskridt som stålrammeko

Montering af toiletter: Derfor skal du vælge VVSPlus21.6.2024 15:27:44 CEST | Pressemeddelelse

Når du står overfor opgaven med udskiftning og montering af et nyt toilet, er det vigtigt at overveje både produktkvalitet og den professionelle montering. En korrekt montering af toilettet sikrer ikke kun funktionalitet og komfort, men forebygger også potentielle vandskader og fremtidige problemer. Ikke nok med det, så er det også tidsbesparende og du sparer dig selv for at møde ubehagelige og dyre overraskelser undervejs. Det bliver herunder gennemgået, hvad monteringen af et toilet indebærer, og hvorfor du bør vælge VVSPlus til både køb og installation af dit nye toilet. Processen ved montering af toiletter Montering af et toilet kan virke ligetil, men det indebærer flere kritiske trin, som skal sikre, at alt fungerer korrekt og uden lækager. Følgende beskrivelse er ikke en guide til montering af toiletter, men blot en opsummering af de ting man skal være opmærksom på i processen. Først skal der startes med, at vælge et toilet, der passer til dine behov og dit badeværelse. Overvej f

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye