Danske Spil A/S

Fantastisk tirsdag: Heldig sjællænder 15 millioner kroner rigere med helt vild andenpræmie i Eurojackpot

Del

Danske Spil melder om to særligt heldige sjællændere efter tirsdagstrækningen i Eurojackpot. Den ene vinder en kæmpestor andenpræmie og den anden kan pakke sydfrugterne og rejse på 'amazing' ferie i USA. 

En rigtig heldigper, som har købt sin Eurojackpot kupon i Spar Jyderup i Nordvestsjælland, kommer nok til at gnide sig en ekstra gang i øjnene, når kuponen skal tjekkes. Den heldige spiller har nemlig vundet andenpræmiepuljen.

Det betyder, at der inden længe ruller 15.204.339 skattefrie kroner ind på kontoen.  Førstepræmiepuljen gik til en nordmand.

”Fornøjelsen er altid stor, når vi får lov til at dele gevinster ud til glade danskere, der spiller med i vores lotterier. Vi bliver i Danske Spil glade hver gang. Også selvom det sker hver eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

”Amazing” tirsdag i Roskilde
Samtidigt med, at den kæmpestore andenpræmie blev trukket, blev der også trukket en vinder af ekstra-tirsdagstrækningen "Tirsdag er Amazing". Her er præmien et gavekort på en rejse til USA til en værdi af 250.000 kroner, og der bliver trukket lod blandt alle spillede Eurojackpot rækker.

Den heldige vinder havde købt sin kupon i Havanahuset i Roskilde – og kan altså godt pakke kufferterne, og forberede sig på en oplevelse for livet.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne.

Vindertal, Eurojackpot, 16. januar
6, 19, 32, 39, 42

Stjernetal, Eurojackpot, 16. januar
4, 9

Om Eurojackpot
Eurojackpot er lotteriet med de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye