LB Forsikring

Nu skal 40.000 nordsjællænderne vælge deres repræsentanter til Danmarks største medlemsejede privatforsikringsselskab

Del

Nu kan mere end 40.000 indbyggere i Nordsjælland vælge, hvem der skal være deres repræsentant i LB Foreningen, der ejer Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab, LB Forsikring.

Delegerede i LB
Delegerede i LB PR Foto LB Foreningen

Der er nok at vælge mellem for de 40.0000 medlemmer i Nordsjælland, der har en forsikring i Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring eller Runa Forsikring, som alle er en del af LB Forsikring.

I Nordsjælland alene er der 10 kandidater at vælge imellem. De kandidater, der bliver valgt, er med til at sætte retning for Danmarks fjerdestørste forsikringsselskab på privatmarkedet. Samtidig skal de valgte hvert år være med til at dele 1 mio. kr. ud til velgørende formål i regionen.

”Der har været meget stor interesse for at blive valgt til LB Foreningen. Det er vi er meget glade og stolte over. Det viser, at vi har engagerede medlemmer, der gerne vil være med til at gøre en forskel, og der er en positiv opmærksomhed på det arbejde, vi laver i foreningen. Både når det gælder det velgørende arbejde, og om at eje et forsikringsselskab,” siger formand for LB Foreningen, Lars Busk Hansen.

Masser af diversitet blandt de opstillede

Der er i år opstillet 4 kvinder og 6 mænd. Der er 5 genopstillede og 5 nye kandidater. Den ældste kandidat er 73 år og den yngste 46 år.

”Vi har et godt mix af nye kandidater og gengangere fra tidligere, og en rimelig spredning i både køn og alder. Det giver medlemmerne en god bredde at vælge fra, og giver os den størst mulige diversitet, så vi kan få kandidater, der afspejler vores medlemsskare i øvrigt,” siger Lars Busk Hansen.

Man kan afgive sin stemme på lbforeningen.dk/valg indtil den 15. februar.

Kontakter

Mikkel KlausenChef for Uddelinger, Udvikling & Kommunikation, LB Foreningen

Tlf:24282110mikl@lb.dk

OM LB FORENINGEN

LB Foreningen er ejer af LB Forsikring, som er Danmarks største medlemsejede privatforsikringsselskab, med over 430.000 medlemmer. De mange tusinde medlemmer repræsenteres af 70 delegerede valgt af medlemmerne over hele landet. De står bl.a. for velgørende uddelinger i deres regioner. LB Forsikring består af Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA. Som forsikringstager i LB Forsikring er man også medlem af LB Foreningen og dermed medejer af LB Forsikring.

Følg pressemeddelelser fra LB Forsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LB Forsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye