Comwell A/S

Comwell Kolding modtager pris for sit sociale ansvar

Del

I Comwell Hotels går medarbejdere på arbejde hver dag for at gøre en forskel – en forskel for gæsterne og for hinanden. Et af de vigtigste fokusområder for arbejdskulturen i hotelkæden er at skabe et miljø, hvor der er plads til alle uden diskrimination. Comwell Kolding har netop høstet anerkendelse for et nærværende og imødekommende arbejdsmiljø fra Kolding Kommune med tildeling af prisen SammenomJOB 2023.     

PR-FOTO: Anne-Beth Madsby, hotelchef for Comwell Kolding
PR-FOTO: Anne-Beth Madsby, hotelchef for Comwell Kolding

”Vi tror på, at diversitet i organisationen er med til at skabe et arbejdsmiljø med høj grad af videndeling, innovation og arbejdsglæde, som også er med til at udvikle vores forretning. Derfor ønsker vi at gøre vores arbejdsplads attraktiv for alle, der kan og vil,” fortæller Mai-Britt Jensen, HR og Sustainability Direktør.  

Det er derfor med ekstra stolthed, at Comwell Kolding har modtaget prisen SammenomJOB 2023 af Kolding Kommune. SammenomJOB er en pris, der uddeles til virksomheder, der fokuserer på bæredygtige jobs og mangfoldighed på arbejdsmarkedet – f.eks. ved at inkludere personer, der har brug for ekstra støtte.

”Det er en fantastisk anerkendelse at modtage prisen. Der skal være plads til alle på arbejdsmarkedet. Det handler i bund og grund om at afstemme forventninger, ønsker og kompetencer. På det grundlag kan vi sætte de bedste rammer op for alle, så både Comwell og vores medarbejdere får det maksimale udbytte af hinanden,” lyder det fra Anne-Beth Madsby, Hotelchef for Comwell Kolding, der understreger, at Comwell Kolding ikke ville have modtaget SammenomJOB-prisen uden den store dedikation fra alle hotellets medarbejdere.

”Jeg er beriget med en støttende og rummelig medarbejderstab, som altid tager godt imod alle typer af nye medarbejdere,” slutter Anne-Beth Madsby.

Comwell Hotels har ambitiøse mål på området for medarbejdernes trivsel og personlige og faglige udvikling på tværs af alder, køn, kompetencer og nationalitet. Det inkluderer også, at der er plads til medarbejdere i deltidsstillinger samt medarbejdere, der på forskellige vilkår er ansat i en fleksjobordning.

Comwell Hotels indgik desuden et partnerskab med Solsikkeprogrammet i 2023 for at skabe tryghed for gæster og medarbejdere med usynlige handicaps. Det betyder også, at alle medarbejdere i Comwell er trænet i at møde en gæst, der bærer Solsikken.

Læs mere om Kolding Kommunes pris SammenomJOB her:

https://www.kolding.dk/erhverv/jobcenter-og-arbejdsmarked/sammenomjob/om-prisen-sammenomjob/

Læs Comwells ESG-rapport 2022 her for mere info om Comwells sociale ansvar:

https://www.comwell.com/om-comwell/esg  

Nøgleord

Kontakter

Billeder

PR-foto_Comwell Hotels: fra venstre mod højre: Sine O’Neill, Receptionschef - Anne-Beth Madsby, Hotelchef - Bo Thomsen, Teknisk chef - Villy Søvndal (SF) -Torben Sørensen,  Køkkenchef - Bjarne Hedegaard, Ejendomschef - Camilla Beck, Restaurantchef
PR-foto_Comwell Hotels: fra venstre mod højre: Sine O’Neill, Receptionschef - Anne-Beth Madsby, Hotelchef - Bo Thomsen, Teknisk chef - Villy Søvndal (SF) -Torben Sørensen, Køkkenchef - Bjarne Hedegaard, Ejendomschef - Camilla Beck, Restaurantchef
Download

Om Comwell

Comwell er en danskejet og landsdækkende hotelkæde med hoteller i hele Danmark og ét i Sverige samt ODEON i Odense og Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. I mere end 50 år har Comwell drevet møde- og konferencehoteller og har gennem årene høstet flere priser for deres møde-, service- og madkoncept.

Comwell var de første til at introducere danskerne for den moderne mødepakke tilbage i 1969. I dag er det stadig Comwells kerneforretning, og den professionelle rådgivning, indsigt, læringsværktøjer og sparring varetages af hotelkædens trænede MeetingDesignere. Comwell servicerer også uddannelses- og kursusforløb, workshops, jobsamtaler, bestyrelsesmøder, udstillinger og events og råder over knap 3.000 værelser samt 350 møde- og konferencelokaler.

Følg pressemeddelelser fra Comwell A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Comwell A/S

Comwells imponerende Aarhus-byggeri på 15 etager skudt i gang med officielt spadestik11.6.2024 14:20:35 CEST | Pressemeddelelse

I dag blev første spadestik foretaget til Comwell Aarhus' nye hoteltårn, der med sine 15 etager vil tilføje 161 moderne, indbydende værelser og en række unikke faciliteter til Comwells populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham. Til sammen udgør de to tårne Aarhus’ nye vartegn, City Towers. Dagens begivenhed blev blandt andet markeret med tale fra Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S).

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 20232.5.2024 09:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Comwell har i dag offentliggjort årsrapport og ESG-rapportering. Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye