Danske Spil A/S

Danske Spil: Danskerne troede mere på ’Gud’ end på ’Danmark’

Del

Et spørgsmål om tro: ’Gud’ var det mest populære ord, da danskerne skulle gætte på indholdet af Kong Frederiks valgsprog.

Gud, Danmark, Fremtid/-en.

Det var de tre mest populære ord – i den rækkefølge – da danskerne tog imod Danske Spils udfordring om at gætte på indholdet af Kong Frederiks valgsprog.

”Vi havde på forhånd vurderet, at ord som ’Gud’ og ’Herren’ formentlig ikke ville blive en del af kongens valgsprog, men danskerne var tilsyneladende ikke enige. I hvert fald var der dobbelt så mange, der havde sat deres lid til ’Gud’, som der var danskere, der havde gættet på ’Danmark’,” fortæller oddssætter hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen.

Danske Spil havde på forhånd lagt en længere liste med mulige ord frem, men kun to af mulighederne, ’For’ og ’Danmark’, endte med at komme med i det officielle valgsprog ’Forbundne, forpligtet, for kongeriget Danmark’.

”Vi ramte to ud af de fem ord, så må vi jo bare blankt erkende, at vi også syntes, at det var svært at forudse kongens valgsprog,” siger Peter Emmike Rasmussen.

’For’ var i øvrigt kun det 9. mest gættede ord.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye