Danske Spil A/S

SÅ tæt på: Så mange danskere har været ét tal fra at vinde 750 millioner

Del

Det kræver syv rigtige at vinde den vanvittige hovedpræmie på 750 millioner kroner i Eurojackpot - og hver eneste uge er der danskere, som er tæt på: De mangler kun ét tal. I aften har de chancen igen.

Hver eneste uge er der danskere, som er snublende tæt på at vinde den helt store gevinst. Altså som i virkeligt tæt på!

Det kræver fem rigtige vindertal og to rigtige stjernetal at vinde førstepræmien i Eurojackpot, og alene siden førstepræmiepuljen nåede sin maksimale størrelse fredag i sidste uge, har 19 danskere oplevet at mangle enten et enkelt vindertal eller et enkelt stjernetal.

Den tager vi lige igen: 19 danskere har været ét eneste, lillebitte tal fra at vinde 750.000.000 kroner skattefrit alene i den seneste uge.

De 18 af dem manglede et vindertal, og de har hver især fået trøstepræmier på et stykke over 30.000 kroner.

I tirsdags manglede den 11. af dem kun et enkelt stjernetal, og det udløste en andenpræmie til en værdi af 32.596.806 kroner, og det er da også værd at tage med.

Sidste gang førstepræmiepuljen blev vundet var sidst i november: Og siden da har 49 danskere oplevet at manglet et enkelt tal.

Det er ingen hemmelighed, at man skal være meget heldig for at vinde alle 750 millioner kroner – men et sted i Danmark sidder en meget rig dansker som det levende bevis på, at det KAN lade sig gøre.

”Det er kun sket én gang, at vi har udbetalt 750.000.000 kroner til en heldig dansker, og når vi nu tænker på, hvor skelsættende det føltes for både os og vinderen selv, så er det næsten lige så vanvittigt at tænke på, at der hver eneste uge sidder danskere, som kun mangler ét tal fra også at vinde førstepræmien. Der er bestemt ingen garanti for, at det bliver en dansker, der løber med den nuværende pulje, men jeg lover, at vi sidder klar med både lykønskninger og solid rådgivning, hvis der skulle være en af vores kunder, som også lige rammer det syvende og sidste tal,” siger Malene Mølgaard, adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Eurojackpot i Danmark.

Om Eurojackpot

Eurojackpot er lotteriet med de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye