Bellagroup A/S

Astralis sejrer i Copenhagen Gaming Week’s første, internationale CS2-turnering

Del

Med en 2-0 sejr snuppede de danske Counter-Strike-stjerner trofæet og bragede sig vej til øverste podieplads i den stort anlagt finale til Copenhagen Gaming Week i Bella Arena arrangeret i samarbejde med BLAST. Det er samtidig holdets første internationale turneringssejr, efter to nye spillere sluttede sig til holdet sidst i 2023.

Foto: Copenhagen Gaming Week
Foto: Copenhagen Gaming Week

Siden starten af januar 2024 har håbefulde udfordrere fra Tyskland, Norge, Sverige og Danmark dystet om chancen for at kæmpe mod to af Nordens største hold i Counter-Strike 2: Danske Astralis og svenske NiP aka. Ninjas in Pyjamas. 

Turneringen, som er skabt og produceret i samarbejde den verdenskendte esportsarrangør BLAST, har gennem de seneste uger vokset sig gradvist større fra indledende, online kvalifikationsrunder over showdown-kampe i København til den helt store finalescene med over 2.000 tilskuere i i Bella Arena, som har dannet rammen om esports-delen af den allerførste udgave af Copenhagen Gaming Week hele weekenden.

I semifinalen lørdag d. 13. januar slog Astralis det tyske hold Alternate 2-0, mens det svenske storhold NiP eliminerede landsbrødrene fra Lilmix med samme cifre. Dermed stod det endelige slag søndag d. 14. januar mellem de to nordiske stjernehold. Kampstart blev udsat 10 minutter, så tilskuerne i den fyldte arena kunne opleve Kong Frederik X blive hyldet på storskærmen, inden ”kongerne” af den første, internationale Counter-Strike-2 turnering til Copenhagen Gaming Week skulle findes. 

Kampen bød på dobbelt overtid i det første ’Overpass’-map, inden det hele blev afgjort i slagets andet map, ’Mirage’. I sidste ende stod det klart, at svenskerne ikke kunne stille meget op mod de rød-hvide favoritter, som i sidste ende sejrede i søndagens finale med et slutresultat på 2-0.

Dermed gav Copenhagen Gaming Week ikke bare anledning til at se Astralis’ første live-turneringskampe på dansk jord med sin nye holdopstilling, men også teamets første, store sejr i 2024.

I efteråret 2023 købte Astralis de to Heroic-spillere Jakob "jabbi" Nygaard og Martin "stavn" Lund fri som led i en meget omtalt transferhandel. Begge rangerer blandt de 20 bedste spillere i verden. Dermed blev den første udgave af Copenhagen Gaming Week’s internationale Counter-Strike 2-turnering vundet af et samlet Astralis bestående af:

  • Benjamin ’blameF’ Bremer
  • Nicolai ’dev1ce’ Reedtz
  • Victor ’staehr’ Staehr
  • Jakob ’jabbi’ Nygaard
  • Martin ’stavn’ Lund

Om Copenhagen Gaming Week:

Copenhagen Gaming Week er Danmarks nye, episke festival for alt, der handler om gaming og esport. Med over 150 programsatte aktiviteter fordelt på fire unikke verdener finder den første udgave af Copenhagen Gaming Week sted d. 12.-14. januar 2024 i Bella Center Copenhagen og Bella Arena. Copenhagen Gaming Week er skabt i partnerskab mellem Bellagroup, Wonderful Copenhagen og Blackbox Media med støtte fra Københavns Kommune og Region Hovedstaden. Målet er at opbygge et internationalt anerkendt og tilbagevendende event, som skal vokse sig større over tid.

Kontakter

Billeder

Foto: Copenhagen Gaming Week
Foto: Copenhagen Gaming Week
Download
Foto: Copenhagen Gaming Week
Foto: Copenhagen Gaming Week
Download

Bellagroup A/S

Bellagroup er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, events og hospitality.

Venuedelen består af kongres-, event- og mødedestinationerne Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella Sky Conference & Event, CIFF Showrooms og International House. Bellagroups egenproducerede, store events tæller bl.a. CIFF - Copenhagen International Fashion Fair, Bogforum og Copenhagen Gaming Week.

Bellagroup driver tre hoteller med internationalt anerkendte brands: Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Copenhagen Marriott Hotel med til sammen næsten 1.600 værelser

Følg pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

CIFF fejrer den nye tyske designbølge med markant showcase kurateret af Julian Daynov10.6.2024 07:42:50 CEST | Pressemeddelelse

Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) annoncerer stolt deres partnerskab med det fremadstormende tyske talenter og præsenterer NEUDEUTSCH. Over 30 nye, kreative talenter og brands inden for mode, smykker, interiør, brugskunst, skønhed, kunst og ernæring vil deltage i CIFF's 63. udgave i København fra den 7. til 9. august 2024. Projektet er kurateret af Julian Daynov, modeekspert og forretningskonsulent, og styrker forholdet til Europas mest folkerige land, største økonomi og mest værdifulde marked for import af tøj og sko. Samarbejdet markerer også CIFF’s fortsatte bestræbelser på at skabe stærke kreative og forretningsmæssige samarbejder mellem den danske modehovedstad, København, og resten af verden. "Danmark har altid været et lille land med stor åbenhed overfor innovation; I skiller jer ud med en visionær kultur, der støtter og styrker visionære kreative. I Danmark formår I at forene æstetisk ekspertise, exceptionelt design, udtryksfuld avantgarde, kunstnerisk individualitet

CIFF annoncerer showcases på det italienske marked til Pitti Uomo og Milan Fashion Week som en del af 2024 International Program28.5.2024 09:11:31 CEST | Pressemeddelelse

Som en del af deres 2024 International Program annoncerer Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) showcases på det italienske marked forud for CIFF 63rd Edition i Bella Center Copenhagen fra den 7.-9. august. CIFFs International Program viderefører diskursen omkring Skandinaviens voksende globale rolle inden for mode og tøjindustrien ved at showcase det bedste af regionens kreativitet og brands, skabe rum for mulige samarbejder og udvekslinger samt signalere en ny æra af international ambition med København i hjertet. Scandinavian Manifesto til Pitti Uomo og CIFF’s debut showcase under Milan Fashion Week – med support fra Camera Nazionale della Moda Italiana – indgår som en del af CIFFs fremtidige strategiske mål for at opretholde igangværende forbindelser med den globale industri og fysiske tilstedeværelse de steder, hvor forretningen opstår gennem nøglemarkeder og den verdensomspændende modekalender. “Italien er en af verdens bedste fashion markedspladser, og CIFF er stolte af a

Bellagroup når vigtige milepæle i arbejdet med bæredygtighed og sætter ambitiøse mål for fremtiden2.5.2024 07:40:20 CEST | Pressemeddelelse

Trods travlhed i forretningen har Bellagroup i 2023 holdt fokus på arbejdet med bæredygtighed, og hospitalityvirksomheden er efter blot fire år nu kvart i mål på vejen mod at blive net zero i 2050. Hertil kommer en række nyimplementerede klimamålingsinitiativer og en dugfrisk dobbeltcertificering indenfor flere ISO-standarder. Næste skridt bliver en B Corp-certificering, samt arbejdet med at få kunder og leverandør med dybere ind i bæredygtighedsmaskinrummet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye