Bellagroup A/S

Astralis sejrer i Copenhagen Gaming Week’s første, internationale CS2-turnering

Del

Med en 2-0 sejr snuppede de danske Counter-Strike-stjerner trofæet og bragede sig vej til øverste podieplads i den stort anlagt finale til Copenhagen Gaming Week i Bella Arena arrangeret i samarbejde med BLAST. Det er samtidig holdets første internationale turneringssejr, efter to nye spillere sluttede sig til holdet sidst i 2023.

Foto: Copenhagen Gaming Week
Foto: Copenhagen Gaming Week

Siden starten af januar 2024 har håbefulde udfordrere fra Tyskland, Norge, Sverige og Danmark dystet om chancen for at kæmpe mod to af Nordens største hold i Counter-Strike 2: Danske Astralis og svenske NiP aka. Ninjas in Pyjamas. 

Turneringen, som er skabt og produceret i samarbejde den verdenskendte esportsarrangør BLAST, har gennem de seneste uger vokset sig gradvist større fra indledende, online kvalifikationsrunder over showdown-kampe i København til den helt store finalescene med over 2.000 tilskuere i i Bella Arena, som har dannet rammen om esports-delen af den allerførste udgave af Copenhagen Gaming Week hele weekenden.

I semifinalen lørdag d. 13. januar slog Astralis det tyske hold Alternate 2-0, mens det svenske storhold NiP eliminerede landsbrødrene fra Lilmix med samme cifre. Dermed stod det endelige slag søndag d. 14. januar mellem de to nordiske stjernehold. Kampstart blev udsat 10 minutter, så tilskuerne i den fyldte arena kunne opleve Kong Frederik X blive hyldet på storskærmen, inden ”kongerne” af den første, internationale Counter-Strike-2 turnering til Copenhagen Gaming Week skulle findes. 

Kampen bød på dobbelt overtid i det første ’Overpass’-map, inden det hele blev afgjort i slagets andet map, ’Mirage’. I sidste ende stod det klart, at svenskerne ikke kunne stille meget op mod de rød-hvide favoritter, som i sidste ende sejrede i søndagens finale med et slutresultat på 2-0.

Dermed gav Copenhagen Gaming Week ikke bare anledning til at se Astralis’ første live-turneringskampe på dansk jord med sin nye holdopstilling, men også teamets første, store sejr i 2024.

I efteråret 2023 købte Astralis de to Heroic-spillere Jakob "jabbi" Nygaard og Martin "stavn" Lund fri som led i en meget omtalt transferhandel. Begge rangerer blandt de 20 bedste spillere i verden. Dermed blev den første udgave af Copenhagen Gaming Week’s internationale Counter-Strike 2-turnering vundet af et samlet Astralis bestående af:

  • Benjamin ’blameF’ Bremer
  • Nicolai ’dev1ce’ Reedtz
  • Victor ’staehr’ Staehr
  • Jakob ’jabbi’ Nygaard
  • Martin ’stavn’ Lund

Om Copenhagen Gaming Week:

Copenhagen Gaming Week er Danmarks nye, episke festival for alt, der handler om gaming og esport. Med over 150 programsatte aktiviteter fordelt på fire unikke verdener finder den første udgave af Copenhagen Gaming Week sted d. 12.-14. januar 2024 i Bella Center Copenhagen og Bella Arena. Copenhagen Gaming Week er skabt i partnerskab mellem Bellagroup, Wonderful Copenhagen og Blackbox Media med støtte fra Københavns Kommune og Region Hovedstaden. Målet er at opbygge et internationalt anerkendt og tilbagevendende event, som skal vokse sig større over tid.

Kontakter

Billeder

Foto: Copenhagen Gaming Week
Foto: Copenhagen Gaming Week
Download
Foto: Copenhagen Gaming Week
Foto: Copenhagen Gaming Week
Download

Bellagroup A/S

Bellagroup er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, events og hospitality.

Venuedelen består af kongres-, event- og mødedestinationerne Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella Sky Conference & Event, CIFF Showrooms og International House. Bellagroups egenproducerede, store events tæller bl.a. CIFF - Copenhagen International Fashion Fair, Bogforum og Copenhagen Gaming Week.

Bellagroup driver tre hoteller med internationalt anerkendte brands: Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Copenhagen Marriott Hotel med til sammen næsten 1.600 værelser

Følg pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

Near, far, wherever you are: Titanic Live in Concert rammer Bella Arena med 76 mand stort symfoniorkester4.4.2024 07:03:00 CEST | Pressemeddelelse

Tag med på en cinematisk atlanterhavsrejse gennem en af filmhistoriens mest legendariske kærlighedshistorier til Titanic Live in Concert. For første gang i Danmark præsenteres James Camerons mesterværk på det store lærred akkompagneret af et live symfoniorkester og kor, som løfter James Horners udødelige musik og Celine Dions titelhit ud på åbent følelseshav.

Kendt brancheprofil bliver ny hoteldirektør på AC Hotel Bella Sky3.4.2024 08:07:47 CEST | Pressemeddelelse

Med sine ikoniske, lænende tårne, 811 værelser og en prisvindende rooftop-restaurant er AC Hotel Bella Sky Copenhagen kendt langt ud over Danmarks grænser. Nu får landets andet største hotel ny General Manager i form af Jesper Olesen, tidligere Clarion & Comfort Hotel Copenhagen Airport, som skal fokusere og accelerere forretningsudviklingen. Den tidligere direktør helliger sig fejringen og repositioneringen af Bellagroups 5-stjernede Marriott-hotel i indre by ovenpå en ambitiøs opgraderingsrejse.

Ovenpå succesfuld premiere: Københavns Kommune forlænger støtten til Copenhagen Gaming Week7.3.2024 10:46:11 CET | Pressemeddelelse

Med et ønske om at bidrage til den fortsatte udvikling af Københavns nye, internationale festival for gaming og esport, har økonomiudvalget i Københavns Kommune bevilget en udmøntning til planlægning og afholdelse af Copenhagen Gaming Week på 2,5 mio kr. i 2025 og 2 mio. kr. i 2026. Hertil kommer en toårig pulje på 700.000 kr., som kommunen vil bruge på aktivering ifm. eventen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye