TUI Danmark A/S

Serie afslører filmlokation

Del

Rejseselskabet TUI glæder sig over, at tredje sæson af den populære HBO-serie ”The White Lotus” finder sted i Thailand.

TUI

Rejseselskabet TUI glæder sig over, at tredje sæson af den populære HBO-serie ”The White Lotus” finder sted i Thailand.

Bangkok, Phuket og Koh Samui i Thailand bliver filmlokationerne for tredje sæson af den populære serie ”The White Lotus”. Det skriver CNN.

Og det er i den grad noget, der får rejseselskabet TUI til at trække lidt ekstra på smilebåndet. Da anden sæson af den populære HBO-serie blevet sendt på Sicilien, var det nemlig noget, TUI i den grad kunne mærke på interessen for rejser til den italienske ferieø.

”Man skal ikke undervurdere ”set-jetting”, som vi kalder det, når gæster rejser for at opleve film- eller serielokationer. Da sidste sæson af The White Lotus blev sendt, så vi en bemærkelsesværdig stigning i søgninger og bestillinger til Sicilien og Taormina,” siger Mikkel Hansen, kommunikationschef hos TUI.

Dengang HBO-serien Game of Thrones var på sit højeste, så TUI også en øget interesse for rejser til Dubrovnik i Kroatien, der er et af de steder, hvor den populære serie er blevet optaget. Derfor forventer rejseselskabet også en stigende interesse for de tre destinationer i Thailand, hvor TUI allerede har hoteller.

”Vi forventer at se en stigning i interesse for de tre destinationer i Thailand, nok mest i 2025, når serien løber over skærmen. Det er også skønt for turismen til feriedestinationer generelt, når disse populære serier besøger dem,” siger Mikkel Hansen.

Kontakter

Billeder

Download
Download
Download
Hotel Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa, Thailand
Hotel Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa, Thailand
Download

Om TUI

TUI er verdens førende rejsekoncern og opererer sine hoteller, krydstogtskibe, flyselskaber og udflugter verden over. TUI-aktien er børsnoteret på London Stock Exchange og det regulerede uofficielle marked i Tyskland. I regnskabsåret 2019 havde TUI-koncernen omkring 70.000 ansatte, 28 millioner kunder og en registreret omsætning på 19 mia. euro. Hele værdikæden for turisme er under ét tag og tæller, foruden online marketingplatforme på tværs af Europa, 400 TUI-ejede hoteller, 15 krydstogtskibe og fem flyselskaber med mere end 100 fly. TUI-brandet har eksisteret i Danmark siden 2016 og hører under koncernens nordiske afdeling. TUI har sit danske kontor i København.

Følg pressemeddelelser fra TUI Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TUI Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye