Falck

Falck åbner ny ambulancestation i Gørlev

Del

I forbindelse med Falcks nye ambulancekontrakt med Region Sjælland, åbnes dørene til en helt ny ambulancestation i Gørlev den 19. januar 2024. Pressen er velkommen til åbningen.

Ambulancestationen i Gørlev er en del af den nye ambulancekontrakt mellem Falck og Region Sjælland, der træder i kraft den 1. februar 2024. Denne station er den tredje i en række af nye baser, som Falck sætter i drift.

"Den nye ambulancestation i Gørlev vil styrke beredskabet i Vestsjælland med en fastbemandet døgndækkende paramedicinerambulance. Vi ser meget frem til godt naboskab med Vestsjællands Brandvæsen og glædes over åbningen af vores nyistandsatte base”, udtaler Martin Betzer, Falcks ambulancedirektør i Region Sjælland.

Den nyrenoverede base vil have et fastbemandet døgndækkende paramedicinerberedskab, og vil fremadrettet blive ledet af områdeleder, Karoline Becher.

Ambulancestationen i Gørlev har til huse på Agertoften 4, Gørlev, som tidligere har været hjælpemiddeldepot, men de sidste par måneder er blevet ombygget til en ambulancestation, som vil tilbyde nye faciliteter for ambulancepersonalet. Borgmester i Kalundborg kommune, Martin Damm og Falcks ambulancedirektør i Region Sjælland, Martin Betzer vil blandt andre være til stede ved åbningen, for at markere denne vigtige milepæl i implementeringen af kontrakten og den officielle start på stationens drift i området.

Pressen er velkommen til at deltage i indvielsen af den nye ambulancestation i Gørlev. Indvielsen vil finde sted fredag den 19. januar 2024 kl. 12.00-13.00 på adressen Agertoften 4, 4281 Gørlev.

”Åbningen af den nye ambulancestation bliver et kærkommment supplement til den tryghed som borgerne i den sydlige del af Kalundborg Kommune allerede får leveret fra Vestsjællands Brandvæsen. Vi ser frem til et godt og givtigt samarbejde med Falck fremover,” siger borgmester Martin Damm, Kalundborg Kommune 

Frem mod kontraktstart den 1. februar 2024 vil der yderligere sættes baser i drift/fortsætte drift i Nykøbing Sjælland, Asnæs, Holbæk, Roskilde, Jyllinge, Jyderup, Kalundborg, Kirke Hyllinge, Dianalund, Sorø, Slagelse, Korsør, Skælskør, Fuglebjerg, Næstved Nord og Næstved Syd.

Nøgleord

Kontakter

Om Falck Danmark

Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Dette har gjort os internationalt førende inden for healthcare, ambulancetjenester og brandberedskab.

Falck har i dag aktiviteter i 26 lande og har omkring 25.000 medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra Falck

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Falck

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye