TV 2 Danmark

TV 2 lancerer nyt krimiprogram

Del

I dag lander anklageskriftet imod Korsørmanden, der blandt andet er tiltalt for drabet på Emilie Meng. Samtidig er der premiere på det nye krimiprogram 'Skyggesiden' med Janni Pedersen og Carsten Norton på TV 2 Play.

TV 2 skruer op for dækningen af de mest aktuelle kriminalsager, når den populære krimipodcast 'Skyggesiden' også rykker ind på TV 2 Play som fast ugentligt tv-magasin.

- Vi håber, at vi med 'Skyggesiden' kan være med til at give seerne et begavet indblik i ugens største kriminalsager. Janni og jeg har mere end 40 års erfaring tilsammen som krimireportere, og det har naturligvis givet os et omfattende netværk hos politi, anklagemyndigheder, advokater og i det kriminelle miljø, som vi gør brug af i 'Skyggesiden', siger Carsten Norton, som er vært på programmet sammen med Janni Pedersen.

 - Vi tager krimistoffet alvorligt. Det kræver tid, og derfor behandler vi kun én historie i hvert program. Vi gør det med respekt for ofrene, og programmet er mere public service end bloddryppende. Vi vil bestræbe os på at give seerne ny viden og perspektiv på de største krimisager i Danmark, siger Janni Pedersen.

Janni Pedersen og Carsten Norton har kendt hinanden i en årrække fra adskillige retssager, gerningssteder og pressemøder. Trods de alvorlige emner og sager giver det mulighed for et nærværende program, hvor der også er plads til anekdoter og perspektiver fra værternes store viden om krimisager i Danmark. 

Stigende behov for kriminalstof

Til maj begynder retssagen imod Korsørmanden. Det er en af flere store retssager, som kommer til at optage danskerne i det kommende år. Derfor er det oplagt at styrke dækningen af kriminalstoffet med to af Danmarks mest garvede og vidende krimijournalister i et fast ugentligt program på TV 2 Play og TV 2 News.

Her vil Janni Pedersen og Carsten Norton gøre seerne klogere på de mange vigtige spørgsmål, som danskerne har under denne slags retssager.

- Med 'Skyggesiden' vil vi gerne invitere alle ind til en klog og interessant samtale med to af landets dygtigste og mest vidende krimijournalister for at give dybde på aktuelle krimisager og samtidig give perspektiv på, hvad sagerne betyder for samfundet, siger Anne Mette Svane, chefredaktør på TV 2 News. 

Første program af 'Skyggesiden' om anklageskriftet mod Korsørmanden kan ses på TV 2 Play og TV 2 News klokken 15.30 i dag, mandag 15. januar.

Fremover kan 'Skyggesiden' ses hver torsdag fra klokken 6.00 på TV 2 Play og vil blive sendt senere samme dag på TV 2 News – ligesom det fortsat vil udkomme som podcast.

Nøgleord

Kontakter

Jacob PanumPR-konsulent

Nyheder, sport og dokumentar

japa@tv2.dk

Billeder

Janni Pedersen og Carsten Norton er værter på 'Skyggesiden'. (Foto: Henrik Ohsten/TV2)
Janni Pedersen og Carsten Norton er værter på 'Skyggesiden'. (Foto: Henrik Ohsten/TV2)
Download

TV 2 Danmark er en medievirksomhed med store digitale ambitioner og en mangeårig stærk position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere via TV 2 Play, tv2.dk og alle vores kanaler kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og vi driver public servicevirksomhed på kommercielle vilkår. På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. Vi bor på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København.

Følg pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye