Furesø Kommune

Tre nominerede til prisen for socialt ansvar er fundet

Del

Furesø Kommune kan nu offentliggøre de tre nominerede virksomheder til prisen for socialt ansvar 2023. Det er Baselabet, FC Nordsjælland og Værløse Almene Boligselskab.

Vinderen af prisen for socialt ansvar udnævnes på erhvervslivets nytårskur den 25. januar 2024 kl. 15.00-17.30. Her ses sidste års nominerede og vinder.
Vinderen af prisen for socialt ansvar udnævnes på erhvervslivets nytårskur den 25. januar 2024 kl. 15.00-17.30. Her ses sidste års nominerede og vinder. Furesø Kommune

Siden 2016 har Furesø Kommune uddelt en pris til virksomheder, der går ud over forventningerne og aktivt bidrager til at skabe positive forandringer i lokalsamfundet.

”I Furesø er der rigtigt mange virksomheder og enkeltpersoner, som gør en forskel for andre mennesker. Vi har prisen for at hylde dem og for at skabe synlighed om virksomheder, som integrerer socialt ansvar i deres forretning. Forhåbentlig kan det inspirere endnu flere virksomheder til at tage et socialt ansvar,” siger Helle Vallentin (Ø), formand for Beskæftigelse og Erhverv.

Og de nominerede er…

I efteråret 2023 har alle kunne indstille en virksomhed eller person til prisen for socialt ansvar. Blandt de indstillede er der blevet udvalgt tre nominerede, som er i spil til prisen.

De nominerede til prisen for socialt ansvar 2023 er:

  1. Baselabet
  2. FC Nordsjælland
  3. Værløse Almene Boligselskab


”De nominerede virksomheder er alle gode eksempler på, hvordan virksomheder kan bidrage til at skabe et mere socialt ansvarligt samfund. De er med til at vise, at det er muligt at tjene penge og gøre en positiv forskel for andre. Det bliver en udfordrende beslutning for udvalget at udvælge en vinder," siger Niels Bjerre Degn (A), næstformand i Beskæftigelse og Erhverv.

Beskæftigelse og Erhverv udvælger den endelige vinder, som vil modtage prisen på kommunens nytårskur for erhvervslivet den 25. januar 2024 kl. 15.00-17.30.

Mere om de nominerede:

Baselabet: Baselabet har åbnet dørene for ledige borgere med psykiske udfordringer. De tilbyder afklaring og jobtræning, skaber et inkluderende miljø og træner borgerne i at indgå i sociale forhold på en arbejdsplads.

FC Nordsjælland: Klubben har ansat flere flexjobbere i småjobs og er dedikeret til at støtte byens veteraner. FCN har desuden aktivt engageret sig som mentorvirksomhed i samarbejde med Mind Your Own Business, som arbejder på at involvere 13-19-årige drenge i udsatte positioner i iværksætteri. Deres indsats har ikke kun skabt beskæftigelse, men har også bidraget til fællesskabet.

Værløse Almene Boligselskab: VAB har etableret praktikpladser for udsatte borgere, der står på kanten af arbejdsmarkedet. Denne indsats har integreret disse borgere i et fællesskab og motiveret dem til at skabe positive forandringer. VAB har også ansat en fleksjobber og en i en ordinær stilling.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye