Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del
Andersen Global tilføjer medlemsvirksomhed i Serbien

Andersen Global tilføjer yderligere skatte- og virksomhedsrådgivning til sin eksisterende platform i Serbien med tilføjelsen af Andersen Savjetovanje d.o.o. (Andersen i Serbien).

Med Managing Partner Miro Senica i spidsen leverer Andersen i Serbien en række skatte- og rådgivningsydelser, herunder momsrådgivning, transfer pricing, overholdelse af lovgivning om selskabsskat og indirekte skatter, bilæggelse af skattetvister, due diligence, finansiel omstrukturering, bekæmpelse af hvidvaskning, fusioner samt opkøb og transaktioner.

"I et stadig mere kompliceret erhvervsmiljø har vigtigheden af klientfokuserede og integrerede løsninger aldrig været vigtigere," siger Miro. "Vi ser frem til at arbejde sammen med medlems- og samarbejdsvirksomhederne i Andersen Global og levere omfattende løsninger og tilføre betydelig værdi til vores kunder både regionalt og globalt."

"Med tilføjelsen af Andersen i Serbien viser vi vores forpligtelse på at opbygge en global og tværfaglig organisation og bevare vores konkurrencefordel i regionen," siger Andersen Global Chairman og Andersen CEO Mark Vorsatz. "Dette team af fagfolk er godt rustet til at imødekomme de skiftende globale krav fra vores kunder."

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte og uafhængige medlemsvirksomheder, der består af skatteeksperter og -jurister i hele verden. Andersen Global, der blev etableret i 2013 af den amerikanske medlemsvirksomhed Andersen Tax LLC, har nu mere end 15.000 eksperter i hele verden og en tilstedeværelse på over 425 lokaliteter gennem sine medlems- og samarbejdsvirksomheder.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

For at se dette indhold fra cts.businesswire.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Se kildeudgaven på businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20240109162129/da/

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com
DK
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye