SkillsDenmark

Nyt undervisningsmateriale til DM i Skills har fokus på praksisfaglighed

Del

Nu har elever og lærere i grundskolen mulighed for at forberede sig forud for DM i Skills 2024 i Roskilde. Roskilde Kommune har i samarbejde med lokale erhvervsskoler udviklet spændende og nytænkende undervisningsmaterialer med fokus på praksisfaglighed. Undervisningsforløbene spænder vidt. Fx : ”Tør du smage på en fasan,” ”Lav en frøbombe”, eller ”Design og byg din egen racerbil.”

Foto: SkillsDenmark Ingen copyright

SkillsDenmark og Roskilde Kommune glæder sig til at byde velkommen til DM i Skills den 18.-20. april 2024, hvor man forventer tusindvis af besøgende grundskoleelever og lærere fra hele Region Sjælland.

- Vi har udviklet nye og innovative undervisningsmaterialer med fokus på praksisfaglighed. Der indgår en lang række forskellige fag – og lærerne bliver støttet med en udførlig lærervejledning. Forhåbentlig inspirerer materialerne både lærere og elever i forberedelsen til deres deltagelse i DM i Skills og også gerne i tiden derefter. Et nyt element i materialet er hjælp til, at lærerteamet kan afdække deres egen praksisfaglighed, hvis de ønsker det, siger Søren Kokholm, skolechef i Roskilde Kommune.

Dyk ned i de nye undervisningsmaterialer her

I SkillsDenmark ser man altid særligt frem til at få besøg af de mange grundskoleelever og undervisere, der hvert år gæster DM i Skills. Ved starten på besøget på Dyrskuepladsen i Roskilde sendes eleverne ud på en mobil skattejagt, der vil vise vej til de mange oplevelser, der er under DM i Skills24.

- DM i Skills er langt mere end et Danmarksmesterskab for de absolut dygtigste elever på erhvervsuddannelserne. DM i Skills er også et gigantisk og superspændende udstillingsvindue til alle de faglige uddannelser: ”Fed Faglig Festival”, som der står i undervisningsmaterialerne. Hvilket er utroligt vigtigt at vise frem særligt over for børn og unge, men også for deres lærere og forældre, som vi glæder os til at byde velkommen, siger Simon Neergaard-Holm, direktør i SkillsDenmark.

Undervisningsmaterialerne er udviklet i tæt samarbejde med Roskilde Tekniske Skole, ZBC, FGU-skolen i Roskilde, Uddannelsesvejledningen i Roskilde, Boss-Ladies, Roskilde Ungdomsskole, Boserupgård Naturcenter samt Skole og Klub, Roskilde.

Ønskes yderligere information kontakt venligst Rudi Raahauge Damkjær, kommunikationschef i SkillsDenmark på mobil 2092 3464.

Links

Følg pressemeddelelser fra SkillsDenmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SkillsDenmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye