Mentech A/S

Mentechs CEO: At reparere elektronik skal være vores førstevalg

Del

Mentechs CEO Charlotte Mensing, deltog tilbage i december i et interview lavet af Sjællandske mediers erhvervsmagasin. Her var hun en af fire forskellige cases der skulle give deres input angående fremtidens medarbejderes forventninger til AI og den grønne omstilling. Charlotte Mensing udtalte sig om Mentechs store mission, for at forlænge levetiden på forbrugerelektronik.

Mentechs CEO: At reparere elektronik skal være vores førstevalg
Mentechs CEO: At reparere elektronik skal være vores førstevalg

Interview med Sjællandske Mediers erhvervsblad

Tilbage i december blev Mentechs CEO Charlotte Mensing interviewet af Sjællandske mediers erhvervsblad. Det gjorde hun sammen med 3 andre virksomhedscases.  Der skulle snakkes om de krav der er til fremtidens medarbejdere, som er AI og grøn omstilling. Mentech, som er en grøn IT-virksomhed, vægter den grønne omstilling ubeskriveligt meget.   Det gør de ved at prøve at forlænge levetiden på elektronik ved, at reparere dem. De prøver aktivt at gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen.

Charlotte Mensing blev interviewet, hvor hun fik 4 forskellige spørgsmål. Der blev diskuteret alt fra, hvordan ideen til Mentech startede til, hvad Mentech helt konkret gør for at arbejde med bæredygtighed og hvad deres næste bæredygtige skridt er. Charlotte snakkede også om, hvilke kvalifikationer og indstilling man skal have, hvis man vil gøre karriere hos dem.

Den grønne IT-virksomhed er glade for, at få muligheden for at kunne snakke om deres mange gode tiltag de har, for at være med til at sætte bæredygtighed på dagsorden.

Mentech forlænger levetiden på elektronik

Den grønne IT-virksomheds kerneforretning er at reparere elektronik og at forlænge levetiden på elektronik.  Især dette er noget som Mentech er blevet hyldet for flere gange og senest var det da de modtog Reparationsprisen 2023.

Charlotte Mensing uddyber: ”Vi er også stolte over at have modtaget Reparationsprisen, det er en stor anerkendelse som vi er meget glade for.”

Hun fortæller også i interviewet om de sociale ansvar de tager når det kommer til bæredygtighed. Mentech har deres Mentech Academy.  Det er et tilbud som Mentech har til skoleklasser, hvor de blandt andet underviser dem i bæredygtighed og reparationskultur.

Charlotte Mensing fortæller også om nogle af de ting der er ved at blive udviklet hos Mentech. De er blandt andet ved at udvikle et nyt CO2-rapporteringssystem der har verificeret data, som skal gøre det nemt for deres kunder at leve op til de rapporteringskrav der er og derved også synliggøre deres indsats i forbindelse med genanvendelse og reparation af elektronik.

Mentech mentaliteten

Mentech mentaliteten er det som alle Mentechs medarbejdere besidder. Det at skabe og bidrage til en bæredygtig fremtid er en stor del af Mentech.  Det er vigtigt at en Mentech medarbejder skal synes at det er spændende at være med på rejsen i en bæredygtig virksomhed.

 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mentechs CEO: At reparere elektronik skal være vores førstevalg
Mentechs CEO: At reparere elektronik skal være vores førstevalg
Download
Mentech Eco shop, with leaves peaking out.
Mentech Eco shop, with leaves peaking out.
Download
Mentech at Boersen Baerdygtige Summit
Mentech at Boersen Baerdygtige Summit
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, OKAI, Dreame og Lenovo Think serien.

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech blir auktoriserad Gorenje Group Nordic A/S-partner7.3.2024 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

Mentech och Gorenje Group Nordic A/S, med varumärken som ASKO, Gorenje och Hisense, har påbörjat ett enormt och exklusivt samarbete. Gorenje Group Nordic A/S, känt för att tillverka högkvalitativa hushållsapparater med lättförståelig teknologi, har valt Mentech, som har många auktoriserade servicecenter, att reparera deras produkter. Mentech och Gorenje Group Nordic A/S ser båda fram emot detta nya samarbete med stor entusiasm.

Mentech blir autorisert Gorenje Group Nordic A/S-partner7.3.2024 12:00:00 CET | pressemelding

Mentech og Gorenje Group Nordic A/S, med merker som ASKO, Gorenje og Hisense, har startet et stort og eksklusivt samarbeid. Gorenje Group Nordic A/S, kjent for å lage høykvalitets husholdningsapparater med lettforståelig teknologi, har valgt Mentech, som har mange autoriserte serviceverksteder, til å reparere deres produkter. Mentech og Gorenje Group Nordic A/S ser begge frem til dette nye samarbeidet med stor entusiasme.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye