Danmarks billigste A-kasse & Fagforening 2024

Del

Til trods for prisstigninger på kontingent hos alle a-kasser i år er det stadig muligt at få en billig samlet løsning med både a-kasse og fagforening hos en række danske a-kasser – her er den billigste i 2024!

Den a-kasse der, ifølge sammenligningstjenesten find-a-kasse-priser.dk, tilbyder den billigste samlede løsning med både a-kasse og fagforening er i år Det Faglige Hus.

Det Faglige Hus har i 2024 valgt at fastholde prisen på deres fagforening, hvilket har medvirket til, at de virkelig har trukket fra konkurrenterne, når det kommer til fagforening-kontingentet. Faktisk har de den klart billigste fagforening på markedet.

Konkurrencen om medlemmernes gunst er ellers benhård, og der lokkes flere steder med fordele såsom fagforening for hele familien (Ase), gratis fagforening de første seks måneder (Det Faglige Hus & Ase) og ekstra dagpenge (Frie).

Er man på udkig efter den billigste samlede løsning på langt sigt, er det dog Det faglige Hus, der løber førstepladsen.

I den anden ende af skalaen finder man HK, 3F, Socialpædagogerne, Dansk Metal og Dansk El-Forbund, som alle tilbyder en samlet løsning, der koster omkring det dobbelte af, hvad Det Faglige Hus koster. Til gengæld forhandler de overenskomst for mange af deres medlemmer, hvilket ikke tilbydes hos Det Faglige Hus.

Undersøgelsen er udarbejdet ved at indhente priser på a-kasse og fagforening hos samtlige a-kasser, der også tilbyder en fagforening. Den fulde fulde nyhed med konkrete priser kan findes på https://www.find-a-kasse-priser.dk/billig-a-kasse.php

Kontakter

Thomas Mørch IversenRedaktør

Thomas er medstifter af WebHub Media, men skriver stadig en række af de mere dybdegående artikler til virksomhedens medier.

Tlf:24843065webmaster@webhub.dk

Billeder

Om WebHub Media

WebHub ApS
Godthåbsvej 27, 1. sal
8660 Skanderborg

https://www.webhub.dk/

WebHub Media er en paraply-virksomhed, som driver en række virksomheder. Virksomhederne har alle til fælles, at de udnytter internettets muligheder til fulde og hovedsageligt er webbaserede. Samlet set har vi mere end 70.000 unikke besøgende på vores mere end 15 sites hver måned.

Følg pressemeddelelser fra WebHub ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra WebHub ApS

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye