Live Nation Denmark ApS

Europas flotteste hesteshow CAVALLUNA kommer til ROYAL ARENA København 20. + 21. JANUAR 2024

Del

Der er garanti for fremragende underholdning for hele familien!

Flere en 50 heste og deres ryttere ’flytter’ ind i Royal Arena når CAVALLUNA, er et af Europas mest populære hesteshows, kommer til Danmark. Igennem årene har Cavalluna begejstret hundredtusinder af tilskuere og kommer nu tilbage til Danmark med showet ’Land Of A Thousand Dreams’, der leverer underholdning i absolut verdensklasse. Publikum kan glæde sig til smukke heste, koreografi af høj klasse, følelsesladet musik og betagende effekter, alt sammen indrammet af en vidunderlig historie!

Endnu en gang kan publikum se frem til de mest populære ridehold fra hele Europa: Uanset om det er af high class dressur fra det portugisiske hold omkring Luís Valença, actionfyldt trickridning fra det franske Hasta Luego Academy, en drømmeagtig frihedsdressur fra publikumsfavoritten Bartolo Messina eller det exceptionelle italienske talent Diego Giona. I ’CAVALLUNA - Land of a Thousand Dreams’, vil de populære stjerner endnu en gang bringe glæde til det danske publikum med deres ekstraordinære færdigheder. Men også nye ansigter vil vise, hvad de og deres smukke heste er i stand til! Eksempelvis vil spanieren Alejandro Barrionuevo være repræsenteret i rollen som skurken Merl med imponerende shows, samt tyske Pfeifer, der vil betage store og små med uforlignelige ildeffekter og tempofyldt action.

Oplev Europas mest populære hesteshow Cavalluna og kom med på en eventyrlig rejse!

Billetter og yderligere information om showet på www.livenation.dk eller www.cavalluna.com  

Billetpriser:

PL1 siddeplads 690,- / PL2 siddeplads 590,- / PL3 siddeplads 490,- / PL4 siddeplads 390 kr. + gebyr

Premium billetten - siddeplads: 890 kr. + gebyr.

Der tilbydes ligeledes mulighed for at købe Stable Visit – som er et besøg i staldene enten før eller efter showet.

For pressebilleder og yderligere materiale: https://www.cavalluna.com/en/press-portal/land-of-a-thousand-dreams

Kontakter

Marketing og pressekontakt: Jan Wagner – Heartball – 22 28 32 51 – jan.wagner@heartball.dk

Billeder

Links

Om Live Nation

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 90 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder med koncerter, comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELLJAILBREAK, HeartlandO Days og Comedy Stop Copenhagen er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Comedy Stop er klar med nye navne til plakaten i 2024 og løfter sløret for dette års presenter – Conrad Molden!21.6.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den britiske komiker Conrad Molden har med sin unikke engelsksprogede stand-up taget det danske comedy-publikum med storm. Efter at have boet i Danmark i en årrække, har han med sit særegne take på det danske sprog og kultur udsolgt tre turnéer rundt i landet. Nu er han klar til at indtage dette års Comedy Stop i København og Aalborg, både som vært på festivalen, og som en del af årets line up med sit eget show, der har titlen ”ÆØÅ”. Derudover løfter Comedy Stop sløret for endnu flere nye stærke comedy-navne på dette års plakat, heriblandt Sofie Hagen, Troy Hawke, Paul Taylor, m.fl. Desuden vil The Comedy Store endnu engang stå for åbningsgallaen både i København og Aalborg, hvor man vil kunne opleve en række komikere samme aften. Nye shows tilføjet til Comedy Stop 2024: Abby Wambaugh 6. september 2024 - Fakultetet, Aalborg 7. september 2024 – Del Boca Vista Comedy Club på Kolme, København Conrad Molden 7. september 2024 – Bremen Teater, København 6. september 2024 – Europahallen, Aalb

October Drift spiller torsdag 5. december på BETA17.6.2024 17:00:00 CEST | Pressemeddelelse

October Drift er et britisk indierock-band, der blev dannet i 2014. Bandet består af Kiran Roy (vokal og guitar), Chris Holmes (guitar), Alex Bispham (bas) og Daniel Young (trommer). Med en DIY-mentalitet og en vedholdende indsats for at skabe deres egen vej i musikindustrien, begyndte de hurtigt at opbygge en loyal fanbase. Bandet har udgivet flere EP'er, og deres debutalbum, "Forever Whatever", blev udgivet i 2020 til positive anmeldelser. Albummet blev rost for dets dybe følelsesmæssige resonans og dynamiske kompositioner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye