Lidl Danmark

Regionsdirektører rykker tættere på Lidl Danmarks direktion

Del

Lidl Danmarks salgsdirektør Miltiadis Forozidis flytter tilbage til Tyskland. Det betyder, at Jens Stratmann og direktionen fremover deler opgaverne mellem sig. Regionsdirektørerne Peter Rønne og Michael Ottesen rykker herefter tættere på Lidl Danmarks direktion.

Regionsdirektør for Region Vest, Peter Rønne (til venstre) og regionsdirektør for Region Øst, Michael Ottesen, bliver nu knyttet tættere til direktionen i Lidl Danmark.
Regionsdirektør for Region Vest, Peter Rønne (til venstre) og regionsdirektør for Region Øst, Michael Ottesen, bliver nu knyttet tættere til direktionen i Lidl Danmark.

”Idéen bag ændringen af direktionens sammensætning er, at jeg gerne vil sikre et endnu tættere samarbejde mellem vores regioner og hovedkontoret. Jeg tror på, at vi kan blive endnu bedre ved at rykke tæt sammen i bussen. Vi går en utrolig spændende tid i møde med rigtig mange nye butiksåbninger og en række andre spændende aktiviteter – så i min optik, er timingen god og det er det rigtige at gøre nu,” forklarer Lidl Danmarks CEO, Jens Stratmann.

Miltiadis Forozidis flytter tilbage til Tyskland, hvor han starter i en ny stilling i Lidl.

”Da Miltiadis Forozidis startede i Lidl Danmark sagde jeg, Lidl er et godt sted at være, hvis man gerne vil have en international karriere. Det må man bare sige, at Miltiadis Forozidis er et godt eksempel på. Stor tak fra alle os i Danmark til Miltiadis Forozidis,” siger Jens Stratmann.

Fremover vil CEO Jens Stratmann og direktionen sammen med regionsdirektørerne Peter Rønne og Michael Ottesen i fællesskab varetage Miltiadis Forozidis opgaver.

Regionsdirektørerne rykker tættere på direktionen
Regionsdirektørerne Peter Rønne og Michael Ottesen deltager fremover i ledelsesmøderne på hovedkontoret. Et vigtigt skridt i retningen mod et endnu tættere samarbejde mellem regionerne og hovedkontoret.

”Peter og Michael har stor erfaring indenfor deres respektive områder. De ved hvad der kræves for at drive en stor organisation. Det er samtidig en rigtig god mulighed for at skabe endnu bedre muligheder for nye dynamikker mellem regionerne og hovedkontoret. Peter og Michael kommer med anderledes perspektiver på vores forretning, og det kommer vi til at drage nytte af. Og i lyset af vores ekspansionsmålsætninger og vores fokus på at skabe resultater er den her nye sammensætning af direktionen det rigtige skridt på det rigtige tidspunkt,” siger Jens Stratmann.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Lidl og WWF indgår strategisk internationalt partnerskab27.6.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Dagligvarekæden Lidl og WWF har indgået et femårigt internationalt partnerskab i alle de 31 lande, hvor Lidl er repræsenteret inklusive Danmark. Det langsigtede strategiske samarbejde med WWF fokuserer på Lidls arbejde med bæredygtighed gennem hele dagligvarekædens værdikæde for at bidrage til at tackle en række globale miljøudfordringer. Målet er at gøre det lettere for Lidls kunder at vælge bæredygtigt og fremme forretningsmodeller, der tager hensyn til naturen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye