AFRY

Mette Lyng Hansen bliver ny direktør for prisbelønnede Light Bureau

Del

Med solid erfaring fra arkitektbranchen som administrerende direktør for Gottlieb Paludan Architects, træder Mette Lyng Hansen nu ind som ny direktør for Light Bureau, en del af AFRY. Light Bureau har bl.a. stået for den arkitektonisk belysning på både Storebælt og Øresundsbron, ligesom de har vundet flere priser på deres projekter – bl.a. Musiconstien i Roskilde. Som ny direktør vil hun fortsætte med at udvikle Light Bureaus vision om at skabe unikke og bæredygtige lysdesigns til forskellige typer af byrum.

Mette Lyng Hansen tiltrådte 1. januar 2024 som direktør for Light Bureau, en del af AFRY. Light Bureau er en international virksomhed med speciale i belysningsdesign og er til stede i Danmark, Storbritannien, Sverige og Norge.

Mette Lyng Hansen skal efter planen fortsætte i sin rolle som administrerende direktør for Gottlieb Paludan.

"Jeg er meget glad for at, at Mette har sagt ja til at påtage sig dette udvidede ansvar. Hendes dokumenterede evner og kompetencer vil sikre AFRY Architecture & Design's fremtidige forretning, både inden for Gottlieb Paludan Architects og Light Bureau," siger Helena Paulsson, Head of Business Area Architecture & Design hos AFRY.

Light Bureau, som blev etableret i Storbritannien for over 25 år siden, er et uafhængigt full-service lysdesignbureau bestående af tværfaglige lyseksperter. Med en omfattende portefølje af prisbelønnede projekter har Light Bureau opnået international anerkendelse og betragtes som en af de bedste i branchen.

"At kaste lys over samfundet har altid været en stor del af mit liv, selv privat. Jeg har familiemedlemmer, der har arbejdet professionelt i branchen i mange år, hvilket har givet mig både forståelse, indsigt og dynamik inden for belysning. Og efter mange år i arkitekturbranchen kan jeg bekræfte, at designet af dagslys og arkitektonisk belysning spiller en integreret rolle i udformningen af sammenhængende rumlige oplevelser" fortæller Mette Lyng Hansen, Direktør for Gottlieb Paludan Architects og Light Bureau, en del af AFRY.

Fakta

Light Bureau har mere end 100 dedikerede specialister der arbejder med problemstillinger inden for lysdesign, herunder designere, ingeniører, arkitekter, antropologer, planlæggere, 3D- og VR-specialister og eksperter inden for kunst og kommunikation lokaliseret på kontorer i hele Skandinavien og Europa. I Danmark sidder teamet på AFRY's hovedkontor i Herlev.

I AFRY er Light Bureau en del af forretningsområdet Arkitektur & Design med mere end 500 kollegaer, der kombinerer design og ingeniørvidenskab.

Kontakter

Billeder

Om AFRY

AFRY leverer ingeniør-, design-, digitaliserings-, og rådgivningsydelser, der sætter skub i omstillingen til et bæredygtigt samfund. Vi er 19.000 dedikerede eksperter inden for industri, energi og infrastruktur, som gør en forskel for fremtidige generationer. AFRY har nordiske rødder med global rækkevidde, omsætter for SEK 24 mia. og er børsnoteret på Nasdaq Stockholm. Making Future

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye