Vallensbæk Kommune

INVITATION TIL PRESSEN: Pailletter, diademer, kjoler og royal menu. Vallensbæks ældste inviterer til royal fest

Del

I Vallensbæk er de ældste borgere fyldt med spænding og forventning. På søndag den 14. januar, træder Dronning Margrethe til side og giver plads til en ny konge. Det skal fejres med et brag.

Kom til royal fest i Vallensbæk.
Kom til royal fest i Vallensbæk. Foto: Kongehuset

Plejecentrene Højstruphave og Rønnebo i Vallensbæk er  i fuld sving med forberedelserne til en dag fyldt med glæde og festligheder. Dagen vil blive tilpasset i overensstemmelse med det officielle program fra Kongefamilien, og vi vil sørge for, at denne dag bliver en uforglemmelig oplevelse for de ældre.

Plejepersonale og beboere på Højstruphave og Rønnebo vil pynte sig med glimmer og pailletter, og alle opfordres til at iføre sig deres fineste klædedragter for at hylde den kommende konge på bedste vis.

Festlighederne i Vallensbæk omfatter flaghejsning, balloner, dekorationer, medaljer, kongekroner, fællessange, HHK Margrethe Quiz, bobler, fjernsyn og meget mere på Plejeboligområdet. Arrangementerne er designet til at skabe en atmosfære af hygge og nærvær, og vi ser frem til at dele denne særlige dag med vores beboere.

Royal menu

Dagens menu er planlagt med omhu, med lækre valgmuligheder som laksemad eller rejemad til frokost (Smørrebrød) og glaseret skinke med flødekartofler til aften. Vin, øl eller vand vil blive serveret til alle måltider, mens kransekagekonfekt, gåsebryster, chokolade og chips vil stå på menuen hele dagen.

Pressen er velkommen til at komme forbi og dele glæden med de ældre over denne betydningsfulde begivenhed.

Program:

Programmet vil dels følge kongehusets program, men også følge beboernes energiniveau.

Vi starter kl. 14:30 med bobler, kransekage og hygge foran tv.

Ca. Kl. 17:30 vil beboerne spise middag.

Pressekontakt:

Katja Rønne Nørholm
Leder, Plejeboliger.

Telefon: 47974368

Om Vallensbæk Kommune

Vallensbæk er en kommune i vækst med knap 18.000 indbyggere, fordelt på 9,15 km2.

Kommunen tilbyder med sin gode infrastruktur og unikke placering på Københavns Vestegn, optimale muligheder for at komme til og fra job, gode indkøbsfaciliteter, fleksible pasningsmuligheder, optimale betingelser for et sundt og aktivt fritidsliv og fokus på nære relationer og tidssvarende boliger. Store rekreative naturområder omkring landsbyen og ved Strandparken i syd, hvor der også er en lystbådehavn, gør, at man føler sig på landet midt i storbyen.

Følg pressemeddelelser fra Vallensbæk Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vallensbæk Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye