AP Pension

Vitaminindsprøjtning på 280 mio. kr. på vej til kunderne i AP Pension

Del

Det kundeejede pensionsselskab AP Pension deler overskuddet med sine kunder og har besluttet at give kundernes pensioner en ekstra vitaminindsprøjtning på 280 mio kr. Tildelingen af den såkaldte AP Loyalitetsbonus sker på baggrund af et godt resultat i 2023.

(Foto: AP Pension)

Som kundeejet pensionsselskab giver AP Pension en del af overskuddet tilbage til kunderne, når bestyrelsen vurderer, at det økonomiske råderum tillader det. Det har bestyrelsen vurderet, er tilfældet for 2023, og derfor har kunderne nu udsigt til at få tildelt cirka 280 mio. kr. i såkaldt AP Loyalitetsbonus.

Direkte fordel ved kundeejerskab

Administrerende direktør i AP Pension Bo Normann Rasmussen glæder sig over, at det går så godt, at det er muligt at give kundernes opsparinger et ekstra skud vitaminer.

- Vi er ejet af kunderne, så det er naturligt og fair, at vi har en bonusmodel, hvor vi giver en del af overskuddet tilbage til kundernes opsparinger. Det er en meget direkte fordel ved at være kunde i et kundeejet pensionsselskab, siger den administrerende direktør.

Loyalitetsbonussen tildeles i forhold til størrelsen af den enkelte kundes opsparing. Tildelingen sker i februar 2024 med 0,20 procent af opsparingens værdi pr. 31. december 2023. Det betyder, at for hver million kr. man har sparet op, så får man 2.000 kr. i loyalitetsbonus.

1,5 mia. kr. siden 2017

AP Pension indførte modellen med loyalitetsbonus i 2017 og med tildelingen for 2023 har kunderne fået tildelt cirka 1,5 mia. kr. i loyalitetsbonus over de seneste 7 år. Det svarer til, at en gennemsnitskunde i AP Pension/kunde med en pensionsopsparing på 1 mio. kr. har fået over 16.000 kr. i loyalitetsbonus i alt.

- Kunderne i AP Pension har i forvejen fået nogle af branchens bedste afkast de seneste fem-syv år, og derudover er de altså blevet belønnet med yderligere 1,5 mia. kr. i loyalitetsbonus. Det er et helt centralt element i vores forretningsmodel, og det giver os en klar fordel i forhold til at fastholde eksisterende kunder og tiltrække nye, siger Bo Normann Rasmussen.

Kontakter

Billeder

Om AP Pension

AP Pension er et 100 procent kundeejet pensionsselskab med mere end 170 mia. kr. under forvaltning. Vi tilbyder pensions- og sundhedsløsninger til danskerne, og vi arbejder hver dag for mest muligt overskud til vores 480.000 kunder - økonomisk og menneskeligt.

Følg pressemeddelelser fra AP Pension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AP Pension

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye