Varde Kommune

Ny personalechef i Varde Kommune

Del

Varde Kommune har ansat Kirsten Bank Olstrøm som chef for Personale, Udvikling og Kommunikation.

NAVNE

Kirsten Bank Olstrøm har været konstitueret som chef for Personale, Udvikling og Kommunikation siden 1. august 2023. En stilling hun nu fastansættes i.

Kirsten Bank Olstrøm har været ansat i forskellige stillinger i Varde Kommune siden kommunesammenlægningen i 2007 og senest som afdelingsleder for HR og Udvikling.

Stillingen som chef for Personale, Udvikling og Kommunikation var ledig, fordi tidligere chef Karoline Klaksvig i efteråret blev ansat som direktør for Plan, Kultur og Teknik.

Citat

Mogens Pedersen, kommunaldirektør i Varde Kommune:

”Kirsten har fået stillingen i konkurrence med et felt af dygtige kandidater. Hun er vellidt og har et stort kendskab til hele organisationen. Der bliver lyttet, når Kirsten taler, og hendes ansættelse er godt nyt for alle medarbejdere i Varde Kommune.”

Kontakter

Om Varde Kommune

- 52 km sandstrande.
- UNESCO Verdensarv (Nationalpark Vadehavet).
- Tre garnisoner (Oksbøl, Varde og Nymindegab).
- En del af Destination Vesterhavet.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye