Ny Managing Director & Partner i Boston Consulting Group

Del

Thomas Wenstrøm, 42 år, er udnævnt til Managing Director & Partner i det internationale konsulenthus Boston Consulting Group (BCG) per 1. januar 2024. Dermed indtræder han i ledelsesgruppen, som består af 19 Managing Directors & Partners på konsulenthusets danske kontor. 

Thomas startede sin karriere i BCG i 2017. I dag er han en del af BCG’s nordiske ledelsesteam inden for ‘Digital & Technology Advantage’. Han rådgiver førende virksomheder inden for transport, tech og kommunikation med fokus på digital strategi, innovation og kunstig intelligens. 

Thomas har en MBA fra London Business School og en M.Sc. i Manufacturing Engineering and Management fra Danmarks Tekniske Universitet.

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Boston Consulting Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Boston Consulting Group

Ny Analyse: Profitabel landbrugspraksis fremmer den grønne omstilling7.2.2024 07:00:00 CET | Pressemeddelelse

Landbruget står for en tredjedel af hele Danmarks udledning af drivhusgasser, hvilket fremhæver behovet for bæredygtige løsninger i branchen. En ny analyse fra Boston Consulting Group, Danmarks Naturfredningsforening og Food Nation præsenterer 'regenerativt landbrug' som en løsning til at adressere klima- og miljøudfordringer. Regenerativt landbrug tilbyder en metode til at forbedre jordens sundhed og reducere drivhusgasser, der i 2035 kan reducere landbrugets klimaaftryk med cirka 30%.

Ny leder af forretningsområdet for private equity i Boston Consulting Group19.1.2024 11:20:59 CET | Pressemeddelelse

Mads Ulstrup, 37 år, har den 1. december 2023 sat sig i ledelsessædet i Boston Consulting Groups forretningsområde for rådgivning af danske og internationale kapitalfonde. Mads startede sin karriere i Boston Consulting Group (BCG) i sommeren 2013. Her kom han til konsulenthuset som Associate, efter han havde færdiggjort sin MSc. i Finance ved Aarhus Universitet. I 2016 tog han til BCG's kontor i New York for at specialisere sig inden for rådgivning af kapitalfonde – med fokus på køb og salg af virksomheder samt strategi og værdiskabelse under kapitalfondenes ejerskabsperiode. I 2018 blev Mads hentet hjem til København for at bygge netop dette forretningsområde op i Danmark. I dag er Mads Managing Director & Partner og leder BCG's Private Equity team i Danmark, som er vokset til over 30 personer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye