Bestseller A/S

22-årig bokser vinder BESTSELLERs Olympiske Håb

Del

For 15. gang har BESTSELLER tildelt prisen 'BESTSELLERs Olympiske Håb' til en talentfuld dansk atlet. I år er det den 22-årige bokser Nikolai Terteryan, som løber med titlen forud for et stort OL-år, hvor han allerede er kvalificeret til Paris 2024.

Som officiel OL-partner for Danmark uddeler BESTSELLER hvert år BESTSELLERs Olympiske Håb-prisen til en atlet, som har en lovende fremtid inden for sin sport.

Årets vinder er netop blevet kåret ved Danmarks store, årlige sports-awardshow, Sport 2023. Her er den talentfulde bokser Nikolai Terteryan blevet udvalgt og hædret som 'BESTSELLERs Olympiske Håb'.

– At vinde denne pris betyder meget for mig. Det er øjeblikke som dette, der giver mig motivation til at træne endnu hårdere. Nu er mit blik rettet mod OL, hvor jeg håber på at tage en medalje med hjem, siger Nikolai Terteryan.

Det seneste år har Nikolai Terteryan gjort sig bemærket på den internationale scene, hvor han har imponeret stort med sine resultater.

Han er i øjeblikket en af Europas topboksere og har vundet over to regerende europamestre samt en sølvmedaljevinder fra USA ved verdensmesterskaberne. Og med en guldmedalje ved European Games i juli i 2023 blev hans talent og potentiale for alvor cementeret.

Nikolai Terteryan har allerede sikret sin plads ved de Olympiske Lege i 2024 i Paris, hvilket gør ham til den første danske bokser i 12 år, der har kvalificeret sig til OL. Han anses for en potentiel medaljevinder ved OL 2024, og for Nikolai er deltagelsen ikke kun en drøm, men også en hyldest til hans afdøde far, der selv var bokser på højt niveau.

En ægte vinder

Prisen 'BESTSELLERs Olympiske Håb' uddeles som en del af det olympiske samarbejde med Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark.

– Danskerne kan se frem til at følge Nikolai under legene i Paris til sommer og forhåbentlig også til OL i Los Angeles i 2028, hvor han på det tidspunkt vil være en rutineret bokser med olympisk erfaring i bagagen. Der er ingen tvivl om, at Terteryan er en meget værdig vinder af BESTSELLERs Olympiske Håb, siger Søren Simonsen, der er chef de mission for det danske OL-hold.     

Medarbejdere med indflydelse

Det er BESTSELLERs danske medarbejdere, som har været med til at anerkende og belønne Nikolai Terteryan med prisen som 'BESTSELLERs Olympiske Håb 2023'. Det er nemlig dem, der – sammen med en komité – har været med til at vælge vinderen af årets pris.

– Med Albert, Edi og Nikolai har vi haft et exceptionelt felt af ikke kun meget talentfulde kandidater, men også nogle rigtig gode, unge mænd, der er rundet af ordentlige og stærke værdier. Det har bestemt ikke været nemt at kåre en vinder i år. Nikolai er ydmyg, stærk og bevidst om det, der kræves af ham, og det, han kan give videre til sporten. Det er bemærkelses- og beundringsværdigt, og han er på alle måder en værdig vinder BESTSELLERs Olympiske Håb, siger Anders Gam, Brand Director, JACK & JONES

– I BESTSELLER er vi stolte over at støtte unge mennesker, der går efter og forfølger deres drømme. Det er hele fundamentet for BESTSELLERs Olympiske Håb, og vi ser meget frem til at følge alle tre kandidater og naturligvis Nikolai, hvor OL-drømmene forhåbentlig forløses til sommer i Paris, fortæller han videre.

Udover Nikolai Terteryan var MTB- og landevejsrytteren Albert Phillipsen og taekwondo-kæmperen Edi Hrnic nomineret til prisen.

Støtte til olympiske drømme

Som 'BESTSELLERs Olympiske Håb 2023' modtager Nikolai Terteryan en pengepræmie på DKK 100.000 og et tøjsponsorat på DKK 25.000, som skal hjælpe ham på vejen mod at opfylde sine olympiske drømme.

– Prisen vil give mig et pusterum og ro i sindet, så jeg kan fokusere på det, der er vigtigt. Muligheden for at tjene penge vil forhåbentlig altid være der, men et OL-vindue er ikke altid åbent, og man skal udnytte tiden, mens man har den. Jeg er derfor utrolig taknemlig for præmien og BESTSELLERs anerkendelse, siger Nikolai Terteryan.

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Bestseller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bestseller A/S

Med stort brancheinitiativ vil BESTSELLER fremme grønne landvindinger gennem finansiel hjælp til tekstilproducenter13.6.2024 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Tekstilfabrikker, der bruger færre ressourcer og mere vedvarende energi, er målet med et opsigtsvækkende samarbejde, hvor flere internationale modevirksomheder nu investerer samlet for at bane vej for en hurtigere og nødvendig omstilling af modeindustriens produktionsapparat. Initiativet skal bidrage til en markant, samlet CO2-reduktion i modebranchen.

Jesper Buchs unge iværksættere åbner unik butik med dansk modebrand3.4.2024 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

For første gang får studerende fra Jesper Buchs Iværksætterakademi en ganske særlig mulighed for at prøve kræfter med virkeligheden i den danske detailbranche, når de fra fredag den 5. april skal drive en modebutik i det centrale København helt på egen hånd. Projektet er skabt i samarbejde mellem blandt andre Jesper Buch og BESTSELLER-brandet SELECTED i en fælles ambition om at fremme dansk iværksætteri.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye