RelationMedia A/S

RelationMedia og Beiersdorf Indgår Strategisk Samarbejde

Del

RelationMedia har indgået en strategisk og betydningsfuld aftale med Beiersdorf, der træder i kraft fra den 1. februar 2024.

Aftalen positionerer os som ansvarlige for salgsopgaverne i detailbutikkerne og repræsenterer et vigtigt skridt i styrkelsen af vores langvarige partnerskab.

Denne strategiske alliance er designet til at muliggøre en endnu mere målrettet og effektiv tilgang til detailhandlen. Ved at samle vores kræfter forventer vi at skabe en stærkere og mere synlig tilstedeværelse på markedet.

Udtalelser fra RelationMedia & Beiersdorf:

Jarl Vestergaard - Commercial Director  "Vi er begejstrede for at kunne etablere vores samarbejde med Beiersdorf. Denne aftale understreger vores dedikation til at levere førsteklasses salgsindsatser og skabe værdi for vores partnere. Vi ser frem til at styrke Beiersdorfs brand i detailsektoren og skabe positive resultater."

Martin Beck - Commercial Director "RelationMedia har vist sig som en pålidelig partner, og vi ser frem til at intensivere vores samarbejde. Denne strategiske beslutning ser vi som en styrkelse af vores muligheder for at nå vores salgsmål og skabe en endnu stærkere tilstedeværelse på markedet."

Vi ser frem til dette spændende kapitel i vores partnerskab og til at levere enestående resultater for både Beiersdorf og RelationMedia.

Kontakter

Billeder

Jarl Vestergaard, Commerciel Director – RelationMedia A/S
Jarl Vestergaard, Commerciel Director – RelationMedia A/S
Download
Matin Beck, Commerciel Director - Beiersdorf
Matin Beck, Commerciel Director - Beiersdorf
Download

Om RelationMedia:

RelationMedia er en af de førende aktører på det danske detailmarked inden for salgskonsulenter. Vi specialiserer os i salg, marketing og events og har etableret os som en stærk partner inden for detailsektoren. Vores mission er at skabe fremtidens detailhandel.

Om Beiersdorf:

Beiersdorf er en international førende producent af hudplejeprodukter med en stærk portefølje af velkendte mærker, herunder NIVEA. Virksomheden har en lang historie inden for branchen og er dedikeret til at skabe innovative løsninger inden for hudpleje. Beiersdorf vil fortsat selv have kontakten til kæderne og forhandlinger som hidtil.

Følg pressemeddelelser fra RelationMedia A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra RelationMedia A/S

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye