Vicedirektør i DSK, Claus Bøgelund Nielsen, har 25-års jubilæum

Del

De Samvirkende Købmænd indleder 2024 med at markere, at vicedirektør Claus Bøgelund Nielsen runder 25-års arbejde for købmændene og dagligvarehandlen.

Jubilæet er en flot milepæl, der markerer en karriere præget af dedikation til detailhandlen, hvor hans arbejde har været med til at påvirke politiske beslutningstagere. Dermed er Claus en nøgleskikkelse i DSK's politiske frontlinje.

Claus er blandt andet synonym med grænsehandel, alderskontrol, reduktion af butikstyverier, sikker butik og ikke mindst kampen mod illegal handel med f.eks. slik og tobaksprodukter. Men også pant- og retursystemer står på Claus’ CV, hvor han har spillet en helt central rolle i oprettelsen og udviklingen af Dansk Retursystem, hvor han i dag sidder i bestyrelsen.

Kontakter

Billeder

Claus Bøgelund Nielsen
Claus Bøgelund Nielsen
Download

Om De Samvirkende Købmænd

Vi passer godt på de danske købmænd.

Med De Samvirkende Købmænd har danske købmænd en slagkraftig brancheorganisation, der sætter mange "fingeraftryk" i dansk erhvervslovgivning.

Medlemskredsen omfatter ca. 1.500 supermarkeder, discountbutikker, nærbutikker og convenience. DSK har også samtidig et tæt samarbejde med de to grossister i den frie sektor: Dagrofa og REMA Distribution.

I daglig tale siger vi, at DSK’s formål er at passe godt på den danske købmand. Mere formelt formuleret, så er DSK’s erklærede formål at skabe de bedst mulige vilkår for selvstændige forretningsdrivende i dansk dagligvarehandel.

Følg pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye