Aabenraa Kommune

Presseinvitation: Vær med til fejringen af Franciska Clausens 125-års fødselsdag

Del

7. januar vil Aabenraa Kommune fejre, at det er 125 år siden, at Franciska Clausen blev født. Det markeres med en fejring på Folkehjem i Aabenraa.

Franciska Clausen er en stor og markant person i den internationale kunsthistorie, men selvfølgelig også i historien om Aabenraa, og hendes værker fortjener stor anerkendelse. 

7. januar kunne Franciska Clausen være fyldt 125 år, og det bliver markeret i Aabenraa Kommune. 

Man kan læse meget mere om markeringen, søge puljemidler til arrangementer i forbindelse med fejringen eller få mere viden om Franciska Clausen på www.franciskaclausen.dk 

Vedhæftet denne pressemeddelelse er en invitation til markeringen af Franciska Clausens 125-års fødselsdag på Folkehjem i Aabenraa. Pressen er velkommen til at deltage. For billeder fra dagen kontakt kommunikationskonsulent Kasper Stoof på nedenstående telefonnummer. 

Kontakter

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Vedhæftede filer

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE: * Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge. * Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye