Live Culture

Dobbeltkoncert hvor musikken er i en klasse for sig

Del

Saveus og Zar Paulo tilføjet på plakaten til sensommerkoncerterne i Den Fynske Landsby i Odense.

New-wave pop-rock og en popstjerne på kometrejse.

Saveus

Saveus har fra starten gjort sig bemærket på den danske musikscene, med sin unikke lyd, stærke vokal, velskrevne sange, intime følelsesunivers for- og med publikum og ikke mindst sine anmelderroste albums. Martin Hoberg Hedegaard, sangskriver, producer og stemme bag Saveus, har hele pakken, og det er netop det både fans og anmeldere for længst har opdaget. 

Saveus leverer gang på gang, storslåede, stærke og følsomme liveoptrædener, hvor ingen følelser er for store, og hvor der er plads til det ægte, rå og nærværende. 

Saveus’ seneste album fra 2022, ’Rainman’, har høstet stor anerkendelse og mange roser. 

Derudover har han med Gilli-samarbejdet ”Verden Vågner”, produceret og skrevet en af de mest streamede sange på Spotify i 2023.

Årets Nye Danske Livenavn

Zar Paulo er en anden dansk perle på den danske musikscene. Poetiske tekster, musikgenre der fusionerer, anmelderroste koncerter og i november blev de kåret til Årets Nye Danske Livenavn.

”Folkefest på syre”, sådan skrev GAFFA i deres anmeldelse fra SPOT festival i Aarhus. Fem og seks stjerner på stribe fra de danske anmeldere og en fanskare der hele tiden vokser. Zar Paulo har sat et solidt aftryk med deres Dansksproget new-wave pop-rock – og sommeren 2024 bliver ingen undtagelse.

DOBBELTKONCERT

Saveus + Zar Paulo

Lørdag den 7. september i Landsbyen Odense 

Billetpris 395 kr. + gebyr

Kontakter

Billeder

Saveus
Saveus
Download
Zar Paulo
Zar Paulo
Download

Links

Om Live Culture

Live Culture er arrangør af liveoplevelser i Syddanmark. Hvert år har Live Culture de helt store danske kunstnere såvel som spændende udenlandske artister på programmet. Live Culture arrangerer bl.a. koncerter i Den Fynske Landsby, på Olympen-festivalplads på Sydfyn, arenaen i Odense, Magasinet og ODEON. 

Live Culture har arrangeret livekoncerter, comedyshows, livesport, musicals, talks mm. siden 1989. 

Følg pressemeddelelser fra Live Culture

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Culture

Michael Falch drager ud på triotur med Live Johansson fra LiveStrings og tangentspilleren Mikkel Reumert Damgaard16.4.2024 13:46:58 CEST | Pressemeddelelse

Michael Falch tog for mange år siden udtrykket “rusten sover aldrig” til sig. Han har igennem sin karriere brugt det som mantra for aldrig bare at gentage sig selv, når han drager på turné. Alene i nyere tid har han turneret med sit unge rockband DÉT BAND, med sin datter Mathilde, den såkaldte bittersøde trio, med MALURT, akustisk solo og med Poul Krebs.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye