DEASDEAS

DEAS vinder nyt asset management mandat hos Frederiksberg Boligfond

Del

DEAS Asset Management og Frederiksberg Boligfond har netop underskrevet en ny aftale, der udvider det i forvejen tætte samarbejde.

DEAS Asset Management skal fremover stå for at udvikle og skabe bedre driftsøkonomi for Frederiksberg Boligfonds ejendomme. Det står klart, efter parterne har underskrevet en ny aftale, der giver DEAS Asset Management det fulde mandat for asset management på boligfondens portefølje med 16 ejendomme, der tæller flere end 1,700 lejemål.

“Vi er stolte over, at Frederiksberg Boligfond har vist os den tillid at overlade asset management mandatet til os. Fonden har med sine formål en anden profil end mange af vores andre kunder, og vi glæder os til at arbejde sammen og iværksætte en række initiativer for at støtte op om fondens fremtidige økonomi og ejendommenes vedligehold i boligfondens spændende portefølje,” siger Anette Grotum, managing director, DEAS Asset Management.

DEAS Asset Management har kompetencer til at levere rådgivning hele vejen rundt om en ejendomsportefølje, og med den nye aftale er der lagt op til, at alle kompetencer kommer i spil på både den korte og lange bane.

“Vi ser frem til, at vi nu skal rådgive Frederiksberg Boligfond om bl.a. drift, udlejning og ikke mindst udviklingsopgaver, således at det fulde potentiale i ejendommene udnyttes. Vi er nu i fuld gang med at analysere potentialerne på både kort og lang sigt for porteføljen og glæder os til at gøre de i forvejen spændende ejendomme endnu mere attraktive for lejerne samtidig med, at vi kan hjælpe med at optimere fondens portefølje,” siger Anette Grotum, managing director, DEAS Asset Management

En udvidelse af samarbejdet

DEAS har siden begyndelsen af 2021 været fast samarbejdspartner med Frederiksberg Boligfond med ansvaret for administrationen af boligfondens ejendomme og fondsadministration.

Frederiksberg Boligfond forklarer, at man har valgt DEAS Asset Management til at varetage mandatet for asset management på baggrund af bl.a. det stærke og tillidsfulde samarbejde, der allerede eksisterer.

Også formanden for Frederiksberg Boligfond Flemming Brank ser frem til det tættere samarbejde. Han siger:

“Vi glæder os over, at vi nu udvider samarbejdet, så vi sammen kan skabe endnu mere værdi og trivsel på vores ejendomme til glæde for både Fonden og lejerne. Vi føler os sikre på, at DEAS vil levere en kvalificeret service og rådgivning, som hører til i toppen af asset management markedet. Samtidig har vi også prioriteret, at vores asset management mandat skal varetages af en partner, der matcher vores værdier i Frederiksberg Boligfond. Det gælder eksempelvis på den grønne dagsorden, og her er DEAS det helt rette match, når vi fremover skal udvikle og drifte porteføljen”.

Samarbejdet indebærer foruden asset management mandatet også en aftale om kommunikationsydelser – herunder bl.a. et nyhedsbrev til boligfondens lejere.

Om Frederiksberg Boligfond

Frederiksberg Boligfond har som et af sine formål at drive fondens ejendomme således, at ejendommene udnyttes bedst muligt i funktionel henseende, at der tilvejebringes den bedst mulige brugsøkonomi, og at der efter aftale udarbejdes retningslinjer om kommunens anvisning til en del af boligerne.

Endvidere skal fonden søge at fremme boligkulturelle og boligproduktive formål i Frederiksberg Kommune, herunder deltage i projekter vedrørende byfornyelses-, boligforbedrings-, ældrebolig- og ungdomsboligudvikling eller lignende sociale formål. Efter salget af tre udlejningsejendomme i foråret 2023 ejer Frederiksberg Boligfond 16 udlejningsejendomme på Frederiksberg. De er alle bygget i perioden 1918-1938.

Kontakter

Billeder

Anette Grotum, managing director, DEAS Asset Management
Anette Grotum, managing director, DEAS Asset Management
Download

Om DEAS Group

DEAS Group (DEAS Holding A/S) er en nordisk end-to-end strategisk samarbejdspartner, der dækker hele værdikæden i ejendomsbranchen.

DEAS Group er samarbejdspartner og rådgiver for nationale og internationale investorer i Norden samt andre stakeholders under to separate brands: DEAS Asset Management A/S og DEAS A/S, som begge er helejede selskaber i DEAS Group.

Med basis i de tre fokusområder, ’Stakeholder Management’, ’Social Impact’ og ’Innovation’, leverer et dedikeret team af 1.000 ejendomsspecialister med dyb indsigt i de lokale markeder rådgivning og alle typer af services inden for fast ejendom, så som transaktionsrådgivning og asset management samt udvikling, byggeteknisk rådgivning med projektledelse og bygherre-, energi-, klima- og bæredygtighedsrådgivning samt offentlig-privat partnerskaber (OPP).

DEAS Group er til stede i otte nordiske byer med en samlet portefølje under forvaltning på over 2.600 ejendomme med et samlet areal på 13 mio. m2 og mere end 39 mia. EUR i forvaltet ejendomsværdi (AUM). DEAS Group ejes af den førende europæiske kapitalfond Montagu Private Equity.

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye