Vejdirektoratet

Støjskærm langs Holbækmotorvejen i Vallensbæk er færdig

Del

En 2.020 meter lang og syv meter høj støjskærm er siden maj skudt op langs nordsiden af Holbækmotorvejen i Vallensbæk, som skal reducere støjgenerne for boligområdet ved Vallensbækvej i Vallensbæk.

Støjskærm langs Holbækmotorvejen i Vallensbæk. Foto: Vejdirektoratet
Støjskærm langs Holbækmotorvejen i Vallensbæk. Foto: Vejdirektoratet

Støjskærmen, som starter cirka 250 meter øst for Vallensbæk Torvevej og slutter cirka 360 meter efter broen ved Store Vejle Å, Nord-kanal, er så godt som færdig, de trafikale restriktioner er nu ophævet og der er nye striber på motorvejen, så der igen kan blive kørt med 110 km/t på Holbækmotorvejen.

”Det er en meget lang og høj støjskærm, vi har sat op i Vallensbæk. Trods størrelsen kan en støjskærm aldrig fjerne støjen helt, men den kan reducere den for borgerne, der bor tæt på skærmen. I Vallensbæk forventer vi, at 687 boliger opleve en mærkbar støjreduktion, det vil sige på mere end 3 dB,” siger Claus Risgaard Frostholm, projektleder i Vejdirektoratet.

Støjskærmen er bygget op af lysegrå støjabsorberende kassetter, hvor på der er monteret trælameller i 2,50 meters højde. Funktionen af trælamellerne er at undgå graffiti på støjskærmene.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye