Billund Kommune

Ny chef for Teknik & Miljø i Billund Kommune

Del

Mette Pipper Bertelsen tiltræder den 15. januar 2024 stillingen som chef for Teknik og Miljø i Billund Kommune. Her kommer hun blandt andet til at stå i spidsen for planlægning og eksekvering af kommunens anlægsprojekter samt at implementere kommunens Klimahandlingsplan på teknik- og miljøområdet.

Mette Pipper Bertelsen bliver ny chef for Teknik og Miljø i Billund Kommune.
Mette Pipper Bertelsen bliver ny chef for Teknik og Miljø i Billund Kommune.

Mette Pipper Bertelsen har mere end 12 års kommunal ledererfaring og har senest arbejdet som chef for Drift og Beredskab i Sønderborg Kommune, hvor hun havde ansvaret for en driftsorganisation med ca. 400 medarbejdere og en ledergruppe på 17 ledere. 

Som ny chef for Teknik & Miljø i Billund Kommune vil hun opmærksomt følge de store anlægsprojekter i og uden for kommunen. Det gælder blandt andet den nye skole i Hejnsvig, vejanlægsprojekter centreret omkring lufthavnen og Hærvejsmotorvejen, Travbyen, et nyt LEGO-Campus og lufthavnens udbygning.

Dygtige lokale kræfter har skabt en erhvervsdynamo, der langtfra er givet i en kommune af Billund Kommunes størrelse. Samtidig skaber det spirende erhvervsliv unikke muligheder, hvilket stiller krav til styring og koordinering af vores mange anlægsprojekter. Sammen med de engagerede ledere og medarbejdere er jeg sikker på, at Mette er den helt rette til at styre projekterne sikkert i mål,” siger Martin Sejersgaard-Jacobsen, direktør for Teknik, Plan og Kultur i Billund Kommune og fortsætter:

"Samtidig har vi vigtige opgaver i at understøtte en god myndighedsbehandling og i at føre Klimahandlingsplanen ud i livet. Og jeg ser meget frem til at byde Mette velkommen ombord.

Før stillingen som chef for Drift og Beredskab i Sønderborg Kommune har Mette Pipper Bertelsen været ansat som Drift og Anlægschef i samme kommune, ligesom hun blandt andet har været afdelingsleder i Kolding Kommune med ansvar for projekteringsafdelingen samt Vej & Park.

Teknik- og miljøområdet i Billund Kommune har ca. 110 medarbejdere, som er organiseret i fire afdelinger med hver sin afdelingsleder. Mette Pipper Bertelsen ser frem til samarbejdet. Hun er nemlig særligt optaget af at understøtte og give plads til ledernes og medarbejdernes faglige udvikling.

"Billund Kommune er en lille, men driftig kommune, hvor man får ting til at ske. Det glæder jeg mig til at blive en del af. Den røde tråd gennem hele mit CV har været at tænke tværfagligt, og de erfaringer tager jeg med til Billund Kommune, hvor jeg særligt ser frem til at arbejde strategisk med de mange byudviklingsprojekter og den grønne omstilling,” udtaler Mette Pipper Bertelsen.

Da ansvarsområdet involverer myndighedsarbejde samt borger- og erhvervsservice, bliver Mette Pipper Bertelsen desuden en katalysator for arbejdet med den gode dialog med borgerne og erhvervslivet, hvilket også er blandt de politiske prioriteringer på området.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye