Region Sjælland

Region Sjælland fortsætter samarbejde med Roskilde Fødeklinik

Del

Fødende i Region Sjælland kan fortsat vælge, at fødslen skal ske på den private Roskilde Fødeklinik.

Det sker på baggrund af en beslutning i Regionsrådet om at udbyde en privat fødeklinik beliggende i området omkring Sjællands Universitetshospital.

Nu foreligger resultatet: Kontrakten tildeles Roskilde Fødeklinik. Den nye kontakt gælder i fem år.

- Jeg glæder mig over det fortsatte samarbejde med Roskilde Fødeklinik, siger formand for sygehusudvalget, Anne Møller Ronex.

- Det betyder, at vi fortsat kan tilbyde de fødende tre muligheder for fødselsforløb -  enten fødsel på sygehus, på privat fødeklinik eller som hjemmefødsel i Hjemmefødselsordning Sjælland.

Tilbuddet for fødsel på fødeklinik er et supplement til regionens egne fire fødesteder og er for raske gravide med en forventet normal fødsel. Det er gratis for fødende, der bor i Region Sjælland.

Kun Roskilde Fødeklinik bød på opgaven.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

Region Sjælland: Økonomiaftale udvikler sundhedsvæsnet og sætter spot på ulighed1.6.2024 10:45:00 CEST | Pressemeddelelse

Med aftalen om regionernes økonomi for 2025 gives et samlet løft på næsten 2 mia. kr. ekstra til driften samt 600 mio. kr. til allerede i år at tøjle stigende udgifter. Regionsrådsformand Heino Knudsen glæder sig over en god aftale med regeringen og er særligt tilfreds med, at det er lykkes at få en pulje på 100 mio. kr. med i aftalen til at bekæmpe ulighed i sundhed i Region Sjælland og Region Nordjylland.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye