Bet25 A/S

Otte millionchancer på ni dage

Del

Jule- og nytårsdagene hos Bet25 er traditionen tro lig med V75 Winter Burst og forhåbentlig en stor syverpulje i travspillet nytårsaftensdag

Året slutter med et brag.

Det er i hvert fald meningen med V75 Winter Burst hos Bet25.

Fra lørdag 23. december og til og med 31. december er der otte V75-spil på de ni dage. Kun 24. december holder millionspillet fri. 

Alle jackpotoverførsler i V75-spillet samles til en kæmpe jackpotrunde 31. december. Lige nu forventes en syverpulje på 50 millioner kroner – og den vil med stor sandsynlighed vokse yderligere.

- Faktisk er vi snublende tæt på, at Drømmejackpotten nytårsaften overgår rekorden fra 2021 på 60 millioner kroner. Der skal bare én jackpotoverførsel mere til, siger driftsdirektør Henrik Friis.

I V75-spillet skal man finde vinderen af syv travløb. Der er gevinster for kombinationer med syv, seks og fem rigtige vinderheste. I tilfælde af mange favoritsejre er der ikke altid gevinster til fem og seks rigtige.

Det kan få jackpotpuljen nytårsaftensdag til at vokse.

V75 er klart det førende travspil i Skandinavien, og hen over julen spiller både Sverige, Norge og Danmark med. Løbene køres i alle tre lande.

Danmark har placeret V75-spillet torsdag 28. december i Skive.

Alle V75-løb vises på Bet25 Live, der kan ses både på bet25.dk og Pluto.tv.

Hos Bet25 har du flere muligheder for at få del i gevinsten. Du kan selvfølgelig selv sætte dit bud på vinderhestene og lave din egen kupon, men man kan også spille lynspil eller købe anparter i traveksperternes V75-kuponer. I både lynspil og spilklubberne kan man spille med fra 50 kroner.

Bet25 har under Winter Burst fokus på fem af de største spilklubber, der hver dag spiller med om millionerne.

FAKTABOKS

Datoer for Winter Burst

Lørdag 23. december, Mantorp (Sverige)
Mandag 25. december, Umåker (Sverige)
Tirsdag 26. december, Solvalla (Sverige)
Onsdag 27. december, Momarken (Norge)
Torsdag 28. december, Skive
Fredag 29. december, Bjerke (Norge)
Lørdag 30. december, Gävle (Sverige)
Søndag 31. december, Axevalla (Sverige)

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Johan Untersteiner har flere gode vinderchancer, når V75 Winter Burst begynder lørdag 23. december. Måske kan han give V75-spillerne en god julegave. Foto: Kanal 75
Johan Untersteiner har flere gode vinderchancer, når V75 Winter Burst begynder lørdag 23. december. Måske kan han give V75-spillerne en god julegave. Foto: Kanal 75
Download
Bet25 er en af Danmarks førende spilselskaber. Alt overskud går til væddeløbssporten.
Bet25 er en af Danmarks førende spilselskaber. Alt overskud går til væddeløbssporten.
Download

Om Bet25

Bet25 er et dansk spilselskab med mange års erfaring indenfor online sportsbetting, spil, casino og hestevæddeløb. Bet25 er drevet af 25syv A/S og har dansk spillelicens udstedt af Spillemyndigheden. 25syv A/S er 100% ejet af Ecosys A/S, som er ejet af svenske ATG. Alt overskud fra 25syv A/S går til hestevæddeløbssporten.

Følg pressemeddelelser fra Bet25 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bet25 A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye