Regionshospitalet Gødstrup

Ny cheflæge med stærke faglige ambitioner flytter til Urinvejskirurgisk Afdeling på RH Gødstrup

Del

Den 1. februar 2024 tiltræder Thomas Boserup Halphen som cheflæge på Urinvejskirurgisk Afdeling, Regionshospitalet Gødstrup. Med den nye cheflæge følger kompetencer, der matcher, at Regionshospitalet Gødstrup er et højteknologisk og moderne hospital, hvor Urinvejskirurgisk Afdeling blandt andet anvender robotteknologi i behandlingen af prostata– og nyrekræft.

Den 1. februar 2024 tiltræder Thomas Boserup Halphen som cheflæge på Urinvejskirurgisk Afdeling, Regionshospitalet Gødstrup.
Den 1. februar 2024 tiltræder Thomas Boserup Halphen som cheflæge på Urinvejskirurgisk Afdeling, Regionshospitalet Gødstrup. Privatfoto. Region Midtjylland.

Fra den 1. juni 2020 og frem til nu har Thomas Boserup Halphen været cheflæge på Nyre- og Urinvejskirurgisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital, hvor han som cheflæge er lykkedes med at indføre nye teknikker til gavn for patienterne, og i samarbejde med speciallægegruppen har tilpasset organisationen til en topmoderne udredning og behandling.

Thomas Boserup Halphen har desuden på bedste vis varetaget lederskabet af det fællesregionale kræftsamarbejde på det urologiske område.

- Jeg stortrives med at være leder og være i et felt, hvor jeg kan lede, udvikle og styrke fagligheder og få samarbejde og talent til at blomstre, lyder det fra en forventningsfuld Thomas Boserup Halphen.

- Gødstrup positionerer sig som et hospital, hvor regler og silotænkning tilsidesættes af kompetente og engagerede medarbejdere, der sætter patienten først, hvor samarbejde og omgangstone er let og ligefrem, og hvor man tør gå nye veje. Den grundtanke motiverer mig meget og lever op til mine forventninger til en arbejdsplads, hvor ambitioner både er hver mands eje og motiveres af en fokuseret ledelsesopgave, tilføjer Thomas Boserup Halphen.

Lægefaglig direktør Jens Friis Bak ser frem til at få Thomas Boserup Halphen med på holdet af afdelingsledelser:

- Vi har i kredsen af afdelingsledelser sat en fælles ambition om at gentænke vores samarbejder og services, så vi fortsat kan tilbyde udredning og behandling af højeste kvalitet til patienter, der bliver stadig ældre og forventer inddragelse og fælles beslutningstagning i en helt anden skala end hidtil.

- I tæt samspil med chefsygeplejerske Betinna Lund-Nielsen er jeg sikker på, at Thomas kan bidrage til, at vores organisation tilpasser sig de vilkår.

Thomas Boserup Halphen anser sig selv for at være en leder, der står på kerneværdier som fællesskab, ansvarlighed, faglighed og tryghed. Og så har han en fastforankret tro på, at kerneværdierne lever bedst i en flad struktur med åbenhed og gensidig tillid.

Privat er Thomas Boserup Halphen bosiddende i Hammel nordvest fra Aarhus, gift med Signe og sammen har de tre børn.

For yderligere oplysninger

Lægefaglig direktør Jens Friis Bak, tlf. 4093 7985

Kommende cheflæge på Urinvejskirurgisk Afdeling, Thomas Boserup Halphen; tlf. 2641 6327.

Nøgleord

Billeder

Thomas Boserup Halphen bliver ny cheflæge på Urinvejskirurgisk Afdeling, Regionshospitalet Gødstrup.
Thomas Boserup Halphen bliver ny cheflæge på Urinvejskirurgisk Afdeling, Regionshospitalet Gødstrup.
Download

Følg pressemeddelelser fra Regionshospitalet Gødstrup

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Regionshospitalet Gødstrup

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye