Finans Danmark

Høringssvar: Brug af UPI eller ISIN som produktidentifikator ifm. transparens for rapportering af OTC derivater.

Del

Finans Danmark foretrækker en udvidelse af Unique Product Identifier (UPI) frem for en ændring af ISIN til brug for transparens ved pre- og post trade rapporteringen af OTC derivater.

Finans Danmark ser en tilføjelse af to attributter til UPI som den bedste vej frem i forbindelse med transparens ved rapportering af OTC derivater under MiFIR. Det er dog en forudsætning, at disse ekstra attributter rapporteres særskilt, da UPI er en international standard og ikke forbeholdt EU alene. Dermed skabes der ikke en diskrepans ift. rapportering under øvrige jurisdiktioner. På sigt bør der arbejdes for at de valgte ekstra attributter bliver udbredt til alle OTC derivatprodukter samt at det bliver en international standard.

Læs høringssvaret her

Finans Danmark

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark.

www.finansdanmark.dk

Følg pressemeddelelser fra Finans Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Finans Danmark

Der er fuld fart på de digitale svindlere – alle gode ideer til at stoppe dem er i spil21.5.2024 09:05:00 CEST | Pressemeddelelse

I 2023 udgjorde den samlede digitale svindel i Danmark 627 mio. kroner. Det viser de nyeste tal fra Danmarks Nationalbank. Og netop nu ser vi mange sager om svindel i internethandlen. De kriminelle holder aldrig fri, og derfor arbejder Finans Danmarks Svindel Task Force på højtryk for at samle alle de ideer, der er til at stoppe svindlen. Task Forcen hører også gerne fra dig.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye