Finans Danmark

Høringssvar: Brug af UPI eller ISIN som produktidentifikator ifm. transparens for rapportering af OTC derivater.

Del

Finans Danmark foretrækker en udvidelse af Unique Product Identifier (UPI) frem for en ændring af ISIN til brug for transparens ved pre- og post trade rapporteringen af OTC derivater.

Finans Danmark ser en tilføjelse af to attributter til UPI som den bedste vej frem i forbindelse med transparens ved rapportering af OTC derivater under MiFIR. Det er dog en forudsætning, at disse ekstra attributter rapporteres særskilt, da UPI er en international standard og ikke forbeholdt EU alene. Dermed skabes der ikke en diskrepans ift. rapportering under øvrige jurisdiktioner. På sigt bør der arbejdes for at de valgte ekstra attributter bliver udbredt til alle OTC derivatprodukter samt at det bliver en international standard.

Læs høringssvaret her

Finans Danmark

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark.

www.finansdanmark.dk

Følg pressemeddelelser fra Finans Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Finans Danmark

Nu går den svære boligjagt i gang for de kommende studerende17.7.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Når de kommende studerende i næste uge får at vide, om de er optaget på deres drømmestudie, bliver det for mange også startskuddet til jagten efter et nyt hjem. Og det kan være svært. Lejeboligmarkedet er præget af lange ventelister og høje lejepriser. Og selvom der er kommet flere mindre ejerlejligheder til salg i studiebyerne end sidste sommer, kan det være svært at få råd til at købe. Det viser en ny analyse fra Finans Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye