TV 2 Danmark

Valde vender tilbage i 2025 på TV 2 Play og TV 2

Del

Danskerne er vilde med ’Valdes Jul’ – sæson to går i optagelse til foråret.

Valde (Sander Løkke Borg) og Tala (Flora Augusta). Foto: Per Arnesen/TV 2.
Valde (Sander Løkke Borg) og Tala (Flora Augusta). Foto: Per Arnesen/TV 2.

Seertal viser, at 1.303.000 danskere i gennemsnit har fulgt med i de 24 afsnit af TV 2s familiejulekalender ’Valdes Jul’ gennem december på tværs af TV 2 Play og TV 2. 

Og nu er der godt julenyt til alle Valde-fans, for optagelserne til sæson to går i gang til foråret.

En ekstra julegave

   - Vi er meget glade for og stolte over den store interesse ’Valdes Jul’ har fået, og det viser, at en familiejulekalender stadig er en vigtig del af danskernes juletraditioner og kan samle os i en travl tid. Derfor er det også en stor glæde at kunne give danskerne en ekstra julegave i år, nemlig nyheden om at Valde og Tala vender tilbage i en ny og magisk familiejulekalender i december 2025, siger Lea Løbger, der er TV 2 executive producer på ’Valdes Jul’.

- Med 'Valdes Jul' har vi bygget videre på den lange tradition, TV 2 har for at give danskerne en magisk julefortælling i december. Vi er stolte af det nye univers, og det er fantastisk, at seerne har taget så godt imod det, tilføjer Lea Løbger.

null
Nissen Rang (Anders Mossling) og instruktør Morten BH under optagelserne til 'Valdes Jul'. Foto: Per Arnesen/TV 2.

Naturen som arena

I familiejulekalenderen har vi gennem 24 afsnit fulgt fortællingen om drengen Valde, der opsøges af ulveskifteren Tala. Hun fortæller, at han er udvalgt som Skovens Vogter, og at det ældgamle Modertræ kalder på ham for at genskabe pagten mellem skovens magiske væsener og menneskene.

’Valdes Jul’, der er et juleeventyr med naturen som hovedarena, er skrevet af Jesper Fink og Thomas Porsager. Morten BH har instrueret, og den er produceret af Cosmo Film, der også stod bag fortællingen om Tinka. Sille Sterll og Michel Ryddeskov har produceret for Cosmo Film med støtte fra FilmFyn, og Lea Løbger er TV 2 executive producer.
Også sæson to er skrevet af Jesper Fink og Thomas Porsager sammen med Christian Bengtson, og Morten BH er igen instruktør. Michel Ryddeskov og Andreas Bo Jensen producerer for Cosmo Film med støtte fra FilmFyn, mens TV 2 executive producer på den nye sæson er Ann-Alicia Thunbo Ilskov.

60 procent har set ’Valdes Jul’ on demand

Seerne har i høj grad benyttet sig af muligheden for at se ’Valdes Jul’ on demand. De første 11 episoder har nået et gennemsnitligt seertal på 1,3 mio. seere totalt set inkl. genudsendelsen den efterfølgende dag. Omkring 60 procent af forbruget på ’Valdes Jul’ er foreløbigt foregået on demand.

Læs også: Nye fiktionsserier samler danskerne via streaming.

Nøgleord

Kontakter

Lone Leth-LarsenTekstforfatter

Fiktion og livsstil

leth@tv2.dk

Billeder

Valde (Sander Løkke Borg) og Tala (Flora Augusta) i 'Valdes Jul'. Foto: Per Arnesen/TV 2.
Valde (Sander Løkke Borg) og Tala (Flora Augusta) i 'Valdes Jul'. Foto: Per Arnesen/TV 2.
Download
Nissen Rang (Anders Mossling) og instruktør Morten BH under optagelserne til 'Valdes Jul'. Foto: Per Arnesen/TV 2.
Nissen Rang (Anders Mossling) og instruktør Morten BH under optagelserne til 'Valdes Jul'. Foto: Per Arnesen/TV 2.
Download

Links

TV 2 Danmark er en medievirksomhed med store digitale ambitioner og en mangeårig stærk position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere via TV 2 Play, tv2.dk og alle vores kanaler kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og vi driver public servicevirksomhed på kommercielle vilkår. På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. Vi bor på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København.

Følg pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

TV 2 går 'all in' på OL i Paris 202431.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Efter EM i fodbold og Tour de France bliver det tid til kronen på værket - verdens største sportsevent - de olympiske lege 2024. De finder sted i Paris fra 26. juli til 11. august. TV 2 dækker OL massivt og går all in på TV 2 Play, TV 2, TV 2 Sport og TV 2 Sport X samt på tv2.dk og på TV 2s digitale platforme. Camilla Martin, Stine Bjerre Mortensen og Morten Ankerdal er klar i studiet ved Eiffeltårnet i 'Byernes by', der bliver fast holdepunkt under transmissionerne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye