Turbine Forlaget A/S

Skab magi med hæklenålen

Del

I En hæklet glimmerverden findes Jeanette Bøgelund Bentzens hækleopskrifter på eventyrlige enhjørninger, regnbuer og tryllestave, som vil skabe magiske barndomsminder for de små.

Bogens forside er også præget med guld og glimmer
Bogens forside er også præget med guld og glimmer

Med smukke farver, glimmergarn, perler og en hæklenål tryller Jeanette Bøgelund Bentzen de mest fantastiske kreationer frem. En enhjørningkæphest, en krone, tryllestave og vinger vil begejstre alle små eventyr-elskere og inspirere til timevis af leg. Værelset kan dekoreres med smukke vægbilleder med regnbuer og enhjørninger eller en flot vimpelranke. Og når de små skal på tur, så kan de putte madpakken eller legetøjet i en lille rygsæk og drage ud på eventyr med solskinshatten på hovedet.

Jeanette Bøgelund Bentzens nye hæklebog er dybt inspireret af hendes treårige datter Selma, hvis øjne lyser op, når hun får øje på lidt glimmer. Når datteren forsvinder ind i et eventyrligt univers, der er skabt af hendes fantasi, så er det ofte på en hjemmehæklet kæphest og med den fineste krone på hovedet, som hendes mor har hæklet til hende.

Alle projekterne i En hæklet glimmerverden er holdt i en rolige og nordiske farvepalet i garn fra Krea Deluxe. Og derudover en masse perler, der blandt andet pryder den hjemmehæklede hårbøjle. I alt findes der 13 projekter i bogen, men flere af projekterne findes i forskellige varianter. Rygsækken kan for eksempel være med enhjørninger, regnbuer, guldsmede eller barnets navn.

I bogen findes også en QR-kode, der fører hen til en række videoer, hvor man kan få hjælp til nogle af de lidt sværere teknikker.

Jeanette Bøgelund Bentzen fra Svendborg begyndte at hækle i 2011, hvor mange lærte hende at kende under navnet Lutter Idyl og de populære hæklebøger Lutter Løkker. Hun har en baggrund i møbeldesign, samt digitalt design. I dag er navnet Air Crochet, da de fleste af hendes design begynder med det netop det – luftmasker. Jeanette Bøgelund Bentzen holder workshops og foredrag, og deler sin passion for hækling med sine mange følgere på Instagram. En hæklet glimmerverden er hendes første udgivelse på Turbine.

Fakta om bogen:

Titel: En hæklet glimmerverden
Forfatter: Jeanette Bøgelund Bentzen
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740697223
Sidetal: 192
Vejl. pris: 279,95 kr.
Udgivelsesdato: 18. december 2023

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Jeanette  Bøgelund Bentzen har hæklet en glimmerverden til sin datter og alle andre
Jeanette Bøgelund Bentzen har hæklet en glimmerverden til sin datter og alle andre
Download
En enhjørning er hoppet af hæklenålen
En enhjørning er hoppet af hæklenålen
Download
Flotte legekroner er blandt de eventyrlige hækleprojekter i bogen
Flotte legekroner er blandt de eventyrlige hækleprojekter i bogen
Download
Forsiden til den smukke bog
Forsiden til den smukke bog
Download

Links

Om Turbine Forlaget

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye