Mobility Denmark

Godt med fokus på bedre konkurrence på lademarkedet

Del

Konkurrencerådet har netop udgivet en grundig rapport, der påpeger, at lademarkedet er for dyrt og uigennemskueligt for forbrugeren.

Ny rapport fra Konkurrencerådet påpeger, at det danske marked for opladning af elbiler er underlagt en række udfordringer, herunder at det er for dyrt og uigennemskueligt for forbrugerne. De Danske Bilimportører glæder sig over fokus på området og opfordrer politikerne til at finde løsninger:

”Konkurrencerådet sætter fingeren der hvor alle med elbil godt kan se, at der er behov for forbedring. Det er i alles interesse, at det bliver mere gennemskueligt at blive elbilist. Vi opfordrer politikerne til at studere anbefalingerne fra Konkurrencerådet nøje, så forbrugerne kan få bedre vilkår”, siger Mads Rørvig, adm. direktør i De Danske Bilimportører.

Danmark har en ambitiøs målsætning om at nå 1 mio. opladelige biler i 2030, hvilket til den tid vil være ca. en tredjedel af den samle flåde af personbiler. Men det kan kun lade sig gøre med et sundt lademarked.

”Et gennemsigtigt og konkurrencedygtigt lademarked er helt nødvendigt for at vi kan komme i mål med den grønne omstilling af bilflåden i Danmark.” siger Mads Rørvig, adm. direktør i De Danske Bilimportører.

Pressefoto

Klik her

Kildeangivelse

Gengivelse af pressemeddelelsens tekstindhold bedes kildeangivet: De Danske Bilimportører

Nøgleord

Kontakter

De Danske Bilimportører er brancheorganisation for bilfabrikkernes repræsentation i Danmark. Vi varetager bilbranchens interesser over for politikere, myndigheder og den danske befolkning, mens vi holder samfundet opdateret ved hjælp af relevant data og information.

Følg pressemeddelelser fra Mobility Denmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mobility Denmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye