Nye tider hos Molslinjen

Del

Efter næsten 10 år med de samme afgangstider for morgenfærgerne, så rykkes dagens tre første ture fra Aarhus til et kvarter tidligere, mens afgangene fra Odden rykkes, så de sejler 10 minutter tidligere. Det skal give erhvervskunderne bedre muligheder for at møde til tiden.

Morgenafgangene fra Aarhus og Odden sidder efter 10 år på rygradden af mange rejsende. Nu skal de vænne sig til at skulle en smule tidligere afsted fremover.
Morgenafgangene fra Aarhus og Odden sidder efter 10 år på rygradden af mange rejsende. Nu skal de vænne sig til at skulle en smule tidligere afsted fremover.

Morgenfærgerne hos Molslinjen har de seneste næsten 10 år sejlet klokken kvart i. 5.45, 6.45 og 7.45 har dagens første færger forladt havnen i Aarhus med de mange erhvervskunder på vej til møder i København og på Sjælland.

Men nu er der nye tider på vej. Morgenafgangene fra Aarhus rykkes fra 2. januar 2024 så afgangstidspunkterne fra Aarhus mod Odden bliver 5.30, 6.30 og 7.30.

Også fra Odden mod Jylland ændres tiderne. Tidligere gik færgerne fra Odden mod Aarhus klokken 07.20, 08.20 og 09.20 – men nu rykkes de ti minutter til 07.10, 08.10 og 09.10.

”Det er tilbagemeldinger fra vores erhvervskunder, som gør, at vi ændrer på tidspunkterne. Erhvervskunderne fra Aarhus vil gerne som eksempel kunne møde klokken 09.00 eller 10.00 i København, men trafikken omkring København er blevet så voldsom, at det kan være svært at nå frem”, forklarer Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Efter at have haft de samme afgangstider fra Aarhus i 10 år, så venter der nu en opgave i at sikre, at alle erhvervskunder opdager de nye sejltider, før de fra den 2. januar holder i færgehavnen og kigger efter en færge, som allerede er sejlet.

”Erhvervskunderne på Business BlueClass skal jo ikke booke på forhånd – dem garanterer vi en plads på alle afgange – og derfor kender vi dem heller ikke på forhånd på de enkelte afgange. Så nu skal vi slå på tromme så mange steder, at vi får fat i så mange som muligt”, siger Jesper Skovgaard.

De nye sejltider træder i kraft fra morgenstunden tirsdag den 2. januar 2024.

Kontakter

Billeder

Færger mødes hele tiden på Kattegat.
Færger mødes hele tiden på Kattegat.
Download

Om Molslinjen

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab. Med en flåde på 15 skibe driver selskabet i alt ni ruter fordelt på Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Molslinjen og Samsølinjen. I 2023 overtog Molslinjen det Helsingborgbaserede rederi, ForSea med ruten mellem Helsingør og Helsingborg. Tilsammen har færgerne mere end 15 millioner gæster årligt. Ruterne Aarhus – Odden, Ebeltoft – Odden og Rønne – Ystad betjenes af nogle af verdens største katamaran-færger, og det gør Molslinjen til et af verdens største hurtigfærge-rederier. I samarbejde med Herning Turist driver Molslinjen busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Randers, Aalborg, Viborg, Herning, Silkeborg og Rønne samt en række andre jyske byer.

Molslinjen beskæftiger i dag mere end 1800 medarbejdere. Mere info: www.molslinjen.dk

CSR: Molslinjen Commitment / Molslinjen Code of Conduct for Business Relationships.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye