Danske Spil A/S

Gavmild jul hos Danske Spil: mere end fordobler antallet af million’gaver’

Del

Danske Spil elsker ligesom danskerne at give julegaver, og i år er der flere under træet end sædvanligt: 25. december bliver der udtrukket hele 25 ekstra millionærer i Det Store Jule Lotto. Det er mere end dobbelt så mange som i sidste års julelotteri.

Danskerne et meget gavmildt folkefærd: Før jul glæder danskerne sig mere til at give julegaver, end til selv at få dem.

Det viser en ny jule-undersøgelse, som YouGov har foretaget på vegne af Danske Spil. I undersøgelsen, der handler om danskernes julevaner, svarer næsten hver fjerde af de adspurgte, at de glæder sig mest til ’at give gaver’, mens kun 7 procent svarer ’at få gaver’. Sådan er det også hos Danske Spil.

”Ligesom masser af andre danskere elsker vi hos Danske Spil også at give gaver. Især når gaven bare passer helt perfekt, og det tror vi faktisk, at vores gør. Det Store Jule Lotto er allerede blevet en lille juletradition, men nu skruer vi ekstra op for million-hanerne, så der i år bliver mere end dobbelt så mange nye jule-millionærer, der kan glæde sig over en forsinket julegave. Konkret betyder det, at der 25. december vil være hele 25 danskere, der hver vinder 1.000.000 kroner,” siger Malene Mølgaard, administrerende direktør for Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto - og Det Store Jule Lotto.

Det Store Jule Lotto er i bund og grund ret simpelt. Det er en særskilt, selvstændig lodtrækning den 25. december, hvor der, udover de normale Lotto gevinster, udtrækkes 25 vindere af 1 million kroner blandt alle spillede Jule Lotto rækker.

Det Store Jule Lotto er altså helt særskilt fra det ”almindelige” Lotto, som trækkes fast hver lørdag, og man skal købe en særskilt kupon til lotteriet.

Og alle er naturligvis velkomne til at spille med om af få en million-julegave, uanset om man foretrækker at give julegaver, eller om man foretrækker at få dem.

Fakta om Det Store Jule Lotto 
- Særlig Lotto trækning mandag den 25. december, hvor der, udover de normale Lotto gevinster, trækkes lod om 25 x 1 mio.  blandt alle spillede Jule Lotto rækker.

- Det er tredje år i træk, at Danske Spil bidrager til julestemningen med Det Store Jule Lotto. De to første år blev der hvert år trukket 12 jule-millionærer, men i år er det det tal altså mere end fordoblet.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye