Anne Linnet tager på stor ”Sange Til Livet Part 2” forårstour

Del

”Sange Til Livet”- succesen fra sidste år buldrer videre, men inden da kan Linnet opleves i TV2s ’TOPPEN AF POPPEN’, hvor hun sammen med andre kunstnere mødes i et musikalsk fællesskab.

Sidste år udgav Anne Linnet værket ”Sange Til Livet”. En flot samling af 50 smukke sange, der var blevet til igennem to årtier. Disse sange skal nu ud og have luft under vingerne på en forårstour, der rammer hele landet. 

Følelser og fællessang
Som albummets og tourens titel antyder, handler sangene om livet. Fra den spæde start til slutningen samt alt det, der kommer indimellem, når liv leves. Fælles for dem er, at de taler til følelserne. Til den længsel et menneske kan have efter et andet menneske, håbet, du bærer med dig gennem livet, afgrunden, du føler, du står ved, når du mister en nær ven, et tæt familiemedlem, eller dit livs kærlighed. Anne Linnet fortæller:

”Det er meget følelsesladet. Det er meget skabt af følelser alt sammen, og man kan sagtens sætte sangene på, hvis man har brug for at græde igennem”, fortæller Anne Linnet om de stemnings- og længselsfulde, og for nogles vedkommende nærmest meditative, sange. Og jeg tror i virkeligheden, at der efter Corona-årene, men også bare i det hele taget, at der er nogen, der vil have glæde af de her sange. Andre vil forhåbentlig kunne finde noget trøst i dem, da mange af sangene også er sorgbearbejdende på en eller anden måde.”


Sange Til Livet

Sange Til Livet er blevet til gennem de sidste 20 år i København, Skagen, Paris, Dublin og Phi Phi Island. Min sang ’Forårsdag’ nåede at ligge i skrivebordsskuffen i 18 år, inden den blev udgivet. Det samme gør sig gældende for nogle af sangene på ’Sange til livet’, hvoraf de første stammer fra 2003.

Da jeg var barn, tog min mormor, som boede i Tønder, mig ofte med i kirke. Jeg elskede, når orgelet satte i, og sangene blev sunget. Men jeg forstod ikke meget af, hvad teksterne handlede om, for sproget var gammelt og snørklet. Så når vi kom hjem, satte min mormor sig ved klaveret og spillede sangene igen og forklarede mig om teksterne. 
Det er først de senere år, det er gået op for mig, hvor stor en betydning min mormor har haft for, at jeg lærte hele den danske sangtradition og den uvurderlige sangskat af tanker, følelser og refleksion, der ligger gemt her, at kende.


Billetinformation:

Billetsalget er i fuld gang via pdh.dk

Touren er som følger:


16.02 TAASTRUP TEATER & MUSIKHUS. Taastrup
17.02 KULTURLOFT. Ebeltoft
23.02 PRÆSTEVANG KIRKE. Hillerød
24.02 PALETTEN. Viborg
29.02 MARIBO DOMKIRKE. Maribo
01.03 BLACK BOX. Holstebro
02.03 DEN GL. BIOGRAF I MARIAGER. Mariager
08.03 ROTATIONEN, HOLBÆK. Holbæk
09.03 PAVILLONEN, Grenå
14.03 RYTMISK SAL, MUSIKHUSET AARHUS. Aarhus
15.03 TOBAKSGAARDEN. Assens
16.03 SCHWEIZERHALLE. Tønder
22.03 RINGSTED KONGRESCENTER. Ringsted
23.03 BRUNDBY HOTEL. Samsø
05.04 DET MUSISKE HUS. Frederikshavn
06.04 FOLKETS HUS I STRUER. Struer
10.04 BREMEN TEATER. København
11.04 RICHTER. Søborg
12.04 18B. Harboøre
13.04 GODSET. Kolding
18.04 LOUISIANA. Humlebæk
20.04 MUSIKHUZET BORNHOLM. Rønne
27.04 MAGASINET, Odense

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra PDH Music

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PDH Music

UNMACK drager på soloturné i efteråret 202416.5.2024 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Ovenpå udgivelsen af det anmelderroste Love Shop-album ”BLUES EUROPA” og en efterfølgende tour med adskillige udsolgte koncerter, tager Jens Unmack på en af sine få soloturnér. Om at turnere på egen hånd udtaler Jens Unmack: ”Jeg holder meget af Love Shop-koncerter med støj, gin, bankende sequencers og blinkende lys, men da jeg først prøvede at spille uden band for en håndfuld år siden fandt jeg ud af, at det format så sandelig kan noget anderledes For alene på scenen er det helt andre ting der kommer i fokus. Sangene åbner sig op og skal stå distancen på stemning og melodi, og deres ord får den fremtrædende position, de fortjener. Jeg ser frem til at komme afsted ud at opleve landet helt på egen hånd, bare mig, en ekkomaskine og en guitar. Jens Unmack udgav i 2005 sin solodebut ”Vejen Hjem Fra Rock N Roll” og fulgte siden op med udgivelserne ”Aftenland Express” og ”Dagene Løber Som Heste”. Til de kommende koncerter vil sangene både blive taget op fra de albums og fra Love Shops bagkat

Annika Aakjær og band annoncerer efterårsturné i 202415.5.2024 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Annika Aakjær og hendes band er klar til at indtage landets scener til efteråret 2024 med en masse nye sange. Det sidste års tid har været dedikeret til sangskrivning og indspilning af nye numre sammen med hendes faste producer, svenske Johan Eckeborn. Efter den sidste turné i foråret 2022, er de nu klar til at drage rundt i landet igen med stop bl.a. i Vejle, Esbjerg, Birkerød og Struer. Men selvfølgelig er landets fire største byer også på plakaten, og i København er det Store VEGA, som danner rammen. "Musik er min måde at forbinde med verden på, og på denne turné ser jeg virkelig frem til at skabe den forbindelse og dele de øjeblikke med mit publikum. Der noget magisk ved at optræde live, det er som om musikken får et helt nyt liv, når den bliver delt med andre” – siger Annika Aakjær. Siden hendes debut med albummet 'Lille Filantrop' tilbage i 2008, har Annika Aakjær stået som en markant stemme på den danske musikscene. Hendes evner som sanger, komponist og tekstforfatter er uomtvis

Love Shop er på forårs-tour med BLUES EUROPA11.4.2024 10:00:00 CEST | Nyhed

I kølvandet på albummet BLUES EUROPA og seks koncertaftener på Hotel Cecil er anmelderroste Love Shop på tour i hele Danmark dette forår. ”Han er en antirockstjerne, der har fundet sin egen måde at forføre på.” – POLITIKEN. 5 hjerter ”Love Shop cementerer i aften, at de (stadig) er et af Danmarks bedste live-bands og stadig formår at holde sig relevante” – GAFFA. 5 stjerner ”Stor hjemmebanesejr i Hotel Cecil.” – POV International I efteråret 2023 udkom Love Shops 14. album BLUES EUROPA, som har høstet flotte anmeldelser i de landsdækkende aviser og fået masser af opmærksomhed på Danmarks Radio. Singlen ”Studentervognen Kører” har kunne høres på P4 siden sidste sommer og ”Synd og Skam” ligger fortsat i rotation på P6 Beat. Albumudgivelse blev fejret med en vellykket omgang ’LS Nights’ – seks koncertaftener i træk på Hotel Cecil. Her cementerede Love Shop endnu engang deres status som et af landets bedste livebands og igen var anmelderne ellevilde. Dette forår kan det legendariske orkest

Efter udsolgt i K.B.Hallen: Ude Af Kontrol annoncerer efterårstour i 20246.3.2024 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Den dynamiske trio formåede at melde udsolgt i K.B. Hallen i København fire måneder før koncerten skal spilles! I forlængelse af den store interesse besøger Ude Af Kontrol seks forskellige byer til en spillestedstour i efteråret 2024. Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænserne og samtidig sætte skub i publikum. Deres notoriske liveshows har for vane at få tændt op i deres altid energiske publikum, derfor kan man forvente en kæmpe energiudladning, når UAK drager på spillestedstour i efteråret. Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og netop nået en milepæl med mere end 320.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største bands herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter. Billetsalget starter fredag d. 8. marts

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye